ByTheEfsane
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
Açıkçası beğendim temayı ama diğerine göre biraz fazlamı zoomlanmış?
Böyle olduğu için biraz genişletmek zorunda kaldık. Yoksa başta diğer tema gibiydi.Açıkçası beğendim temayı ama diğerine göre biraz fazlamı zoomlanmış?
NeyseBöyle olduğu için biraz genişletmek zorunda kaldık. Yoksa başta diğer tema gibiydi.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Gece uyurken telefonu açık bırakırımBenim yaptığım önerilerde sanırım dikkate alınmış.. Eksikler hiçbir zaman bitmez..ben halen rütbelerin online olma süreleri ile olması taraftarıyım.. En azından spamı birazda olsa engeller..
Bu seferde "AFK" denilen olay sorun olur.Benim yaptığım önerilerde sanırım dikkate alınmış.. Eksikler hiçbir zaman bitmez..ben halen rütbelerin online olma süreleri ile olması taraftarıyım.. En azından spamı birazda olsa engeller..
Tahta değil toprakNeyseAma tahta butonlar hoş olmuş
![]()
Geri gelecek gruplar...Ama önce like first update the grups!Yeni temayı çok beğendim açıkçası ama şu gruplar gitmeseydi çok iyi olurdu baya uğraşmıştım grup için.
Gruplar geri gelmeyecek, gittiler, bittiler, öldüler..Geri gelecek gruplar...Ama önce like first update the grups!
_-InFamous Second Son
_-
5 dkda 1 reload isterse o sorun kalkar.. Basit bir şey bunlar.. Rütbe için afk bırakıyorsan demekki mesaj spamıda yaparsın..Gece uyurken telefonu açık bırakırım![]()
Ben mi spam yapıyorum ? Neyse şimdi konuda @craft_man da var susturuluruz.5 dkda 1 reload isterse o sorun kalkar.. Basit bir şey bunlar.. Rütbe için afk bırakıyorsan demekki mesaj spamıda yaparsın..
Amaç üyeye rütbe kazandırmamak değil.. Amaç spamı azaltmak.. Sen afk ol istersen spam azalır sorun olmaz.. Ya da süreyi uzun yaparlar..