- En iyi cevaplar
- 0
Abi iyi misiniz ya abi lakabini kullanmamak için kendimi zor tutuyorum..Evet hatta gece yataklara gelip fanteziler yapıyorlar bize
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Dostum ONLAR BİZE DOKUNAMAZ MANTIĞINA neyse.
Abi iyi misiniz ya abi lakabini kullanmamak için kendimi zor tutuyorum..Evet hatta gece yataklara gelip fanteziler yapıyorlar bize
Sakin ol lanet olası sadece şaka yapıyorum.Abi iyi misiniz ya abi lakabini kullanmamak için kendimi zor tutuyorum..
Dostum ONLAR BİZE DOKUNAMAZ MANTIĞINA neyse.![]()
O zaman korkmamıza gerek yok geceleriAbi iyi misiniz ya abi lakabini kullanmamak için kendimi zor tutuyorum..
Dostum ONLAR BİZE DOKUNAMAZ MANTIĞINA neyse.![]()
YalanO zaman korkmamıza gerek yok geceleriİçimize girmesi,çarpması vs. şeyler yalanmı ?
O zaman korkmamıza gerek yok geceleriİçimize girmesi,çarpması vs. şeyler yalanmı ?
YalanOnlarda bizim gibi Farklarimiz Şunlar onlar ateşten biz topraktan yaratıldık onlarda beden yok bizde var
. Kardeşmi din dersinde uyuyor musun yaw.![]()
Şaka yapma lanet olasıca beni Testere 7 izlemekten alı koydunuz.Sakin ol lanet olası sadece şaka yapıyorum.
Bu cümle aklımı karıştırdı. Onların ateşten olmaları bizi görebilmelerini nasıl sağlıyor? Ondan öte bizim onları göremememizi nasıl sağlıyor? Kimyasal tepkime sonucu ortaya çıkan bildiğimiz ateşi görebiliyoruz halbuki?Cinler bizimle aynı dünyada yaşar. Onlar ateşten yaratıldığı için bizi görebilir, fakat biz onları göremeyiz.
Olum Şeytan cin sana bir poh yapamaz sadece şeytan seni beynine girerek kötü yolla sürükleyebilir o yüzden İMAMLi olacan kardeş neyse ben testere 7 ye devam edem.Tamam demekki boşuna korkuyormuşum
Ama bildiğim halde hala bi korku var üstümde
![]()
onlar bizi göremiyorlar. ._. Bilimle din hep kavga eder.Bu cümle aklımı karıştırdı. Onların ateşten olmaları bizi görebilmelerini nasıl sağlıyor? Ondan öte bizim onları göremememizi nasıl sağlıyor? Kimyasal tepkime sonucu ortaya çıkan bildiğimiz ateşi görebiliyoruz halbuki?![]()
Bilim dinden daha kısa süredir yaşıyor olsa da daha inanılır kanıtlara dayalı.onlar bizi göremiyorlar. ._. Bilimle din hep kavga eder.![]()
bence ayrı dünyadalar ama neyseBilim dinden daha kısa süredir yaşıyor olsa da daha inanılır kanıtlara dayalı.
Desem de forum birbirine girse. (͡° ͜ʖ ͡°)![]()
Orayı karıştırma, ben de bilmiyorumBu cümle aklımı karıştırdı. Onların ateşten olmaları bizi görebilmelerini nasıl sağlıyor? Ondan öte bizim onları göremememizi nasıl sağlıyor? Kimyasal tepkime sonucu ortaya çıkan bildiğimiz ateşi görebiliyoruz halbuki? :sgül:
Bende koltukta ._.Yerlerdeyim şu an.![]()