RÜYADA 3 HARFLİ

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Cinler bizimle aynı dünyada yaşar. Onlar ateşten yaratıldığı için bizi görebilir, fakat biz onları göremeyiz.
Bu cümle aklımı karıştırdı. Onların ateşten olmaları bizi görebilmelerini nasıl sağlıyor? Ondan öte bizim onları göremememizi nasıl sağlıyor? Kimyasal tepkime sonucu ortaya çıkan bildiğimiz ateşi görebiliyoruz halbuki? :sgül:

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
:D Tamam demekki boşuna korkuyormuşum :D Ama bildiğim halde hala bi korku var üstümde :D
Olum Şeytan cin sana bir poh yapamaz sadece şeytan seni beynine girerek kötü yolla sürükleyebilir o yüzden İMAMLi olacan kardeş neyse ben testere 7 ye devam edem.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bu cümle aklımı karıştırdı. Onların ateşten olmaları bizi görebilmelerini nasıl sağlıyor? Ondan öte bizim onları göremememizi nasıl sağlıyor? Kimyasal tepkime sonucu ortaya çıkan bildiğimiz ateşi görebiliyoruz halbuki? :sgül:
onlar bizi göremiyorlar. ._. Bilimle din hep kavga eder. :)
Neyse ben testere 7 izliycem paypay. :)

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Orayı karıştırma, ben de bilmiyorum :D