Herkese selam

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Aramıza hoş geldin. Forumda aradığını bulursun ve iyi vakit geçirirsin umarım. Forum Kurallarını okumanı tavsiye ediyorum, forum kurallarına uyduğun sürece iyi geçinebiliriz. :)

Pelinimyilmaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

alp75

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin forumda iyi günler geçirmen dileğiyle Pelin Abla :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hoş geldin, ailenden biri Adanalı mı yoksa sadece ailenin gerekçesiyle mi Adana'ya gittin merak ettim.

Pelinimyilmaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldiniz, acil çıkışlar sağ üstte kırmızı butondur ^-^ Lol oynayan bir bayan çok görülmüyor :D bu arada feeder diyenleri umursama her yol feedlemekden geçer :D

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar :)
Adım Alper.Soyadım Barış.Yaşım 12.Ama yaşıma göre olgun birisiyim.Oyun oynamayı severim.Ders çalışmaktan nefret ederim ama çalışırım .s Kendini bilmiş,bencil ve egoist insanları gebertesim geliyor.Müslümanım .s Skype'tan arkadaşlarla sohbet etmeyi severim.Müzik dinlemeye aşığım <3 internetten veya National Geographic'ten Uzay bilimi ve Arkeoloji ile ilgili belgeseller izlerim.Araştırmayı severim.Diğer 12 yaşındaki insanların aksine çok daha olgunum.Creepypasta okumayı severim.Eskiden onunla ilgili bir grubum vardı fakat grup sistemi gittiği için o da gitti.Devlet okuluna gidiyorum.Face'de takılmayı severim ama bir süreden sonra sıkıyor bea .s Haylazım ki bu da olgunluğumu azıcık etkiliyor.Pek anime sevmem.Daha doğrusu Japonca bilmediğim için izleyemem.Mantı'yı çok severim.Hatta en sevdiğim yemek denilebilir.Animatör ve Grafikerim ! Minecraft'ı sevmem çok sıktı oyun .s Baketbol ve futbol ile alakam yoktur (Sevmediğimden değil oynayamadığımdan :D).

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar :)
Adım Alper.Soyadım Barış.Yaşım 12.Ama yaşıma göre olgun birisiyim.Oyun oynamayı severim.Ders çalışmaktan nefret ederim ama çalışırım .s Kendini bilmiş,bencil ve egoist insanları gebertesim geliyor.Müslümanım .s Skype'tan arkadaşlarla sohbet etmeyi severim.Müzik dinlemeye aşığım <3 internetten veya National Geographic'ten Uzay bilimi ve Arkeoloji ile ilgili belgeseller izlerim.Araştırmayı severim.Diğer 12 yaşındaki insanların aksine çok daha olgunum.Creepypasta okumayı severim.Eskiden onunla ilgili bir grubum vardı fakat grup sistemi gittiği için o da gitti.Devlet okuluna gidiyorum.Face'de takılmayı severim ama bir süreden sonra sıkıyor bea .s Haylazım ki bu da olgunluğumu azıcık etkiliyor.Pek anime sevmem.Daha doğrusu Japonca bilmediğim için izleyemem.Mantı'yı çok severim.Hatta en sevdiğim yemek denilebilir.Animatör ve Grafikerim ! Minecraft'ı sevmem çok sıktı oyun .s Baketbol ve futbol ile alakam yoktur (Sevmediğimden değil oynayamadığımdan :D).
Arkadaş kendini tanıtmış sana kendini sormamış *-*