cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Biz de 6 yıllığına İzmit'e tahin olduk ve Adana bizim memleketYeap,emekli oldu ama
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz de 6 yıllığına İzmit'e tahin olduk ve Adana bizim memleketYeap,emekli oldu ama
Eskisehirdogum,ordan karsa 4 sene ordan corum 4 sene ordan sinop 2 sene simdi adana 1.5 seneBiz de 6 yıllığına İzmit'e tahin olduk ve Adana bizim memleket![]()
Biz de 6 yıllığına İzmit'e tahin olduk ve Adana bizim memleket![]()
Wow. Eskişehirli misin?Eskisehirdogum,ordan karsa 4 sene ordan corum 4 sene ordan sinop 2 sene simdi adana 1.5 sene
Eskisehirde dogmusum ama kimlik adanaWow. Eskişehirli misin?
Okudum, tesekkur ederim^^Aramıza hoş geldin. Forumda aradığını bulursun ve iyi vakit geçirirsin umarım. Forum Kurallarını okumanı tavsiye ediyorum, forum kurallarına uyduğun sürece iyi geçinebiliriz.![]()
adananin neresindensinEskisehirde dogmusum ama kimlik adana
ÖzalOkudum, tesekkur ederim^^
adananin neresindensin
Babam polis görev gereği adana tayini çıkınca buraya taşınmışız. Ben hatırlamıyorum bile o zamanları çok küçüktüm o sıralar.Öncelikle hoş geldin, ailenden biri Adanalı mı yoksa sadece ailenin gerekçesiyle mi Adana'ya gittin merak ettim.
Hoşbulduk, teşekkür ederimForuma hoşgeldin forumda iyi günler geçirmen dileğiyle Pelin Abla![]()
Dün helinin hatrına girdim oyuna,feedledim teemo tek atıyordu en sonHoşgeldiniz, acil çıkışlar sağ üstte kırmızı butondur ^-^ Lol oynayan bir bayan çok görülmüyorbu arada feeder diyenleri umursama her yol feedlemekden geçer
![]()
Hosbulduk... lol'e uzun zamandır girmiyorum, oynayasım gelmiyor nedense.Hoşgeldiniz, acil çıkışlar sağ üstte kırmızı butondur ^-^ Lol oynayan bir bayan çok görülmüyorbu arada feeder diyenleri umursama her yol feedlemekden geçer
![]()
Arkadaş kendini tanıtmış sana kendini sormamış *-*Merhabalar
Adım Alper.Soyadım Barış.Yaşım 12.Ama yaşıma göre olgun birisiyim.Oyun oynamayı severim.Ders çalışmaktan nefret ederim ama çalışırım .s Kendini bilmiş,bencil ve egoist insanları gebertesim geliyor.Müslümanım .s Skype'tan arkadaşlarla sohbet etmeyi severim.Müzik dinlemeye aşığım <3 internetten veya National Geographic'ten Uzay bilimi ve Arkeoloji ile ilgili belgeseller izlerim.Araştırmayı severim.Diğer 12 yaşındaki insanların aksine çok daha olgunum.Creepypasta okumayı severim.Eskiden onunla ilgili bir grubum vardı fakat grup sistemi gittiği için o da gitti.Devlet okuluna gidiyorum.Face'de takılmayı severim ama bir süreden sonra sıkıyor bea .s Haylazım ki bu da olgunluğumu azıcık etkiliyor.Pek anime sevmem.Daha doğrusu Japonca bilmediğim için izleyemem.Mantı'yı çok severim.Hatta en sevdiğim yemek denilebilir.Animatör ve Grafikerim ! Minecraft'ı sevmem çok sıktı oyun .s Baketbol ve futbol ile alakam yoktur (Sevmediğimden değil oynayamadığımdan).