Galaxy S5 VS Galaxy Note 4

Hangisi Daha İyi ?

• Samsung Galaxy S5

• Samsung Galaxy Note 4

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Note 4 derim. Samsung alacak isen sadece not serisini incele. Dİğerlerine asla bulaşma. (Galaxy serisi özellik ile) Onlardan daha iyi telefonlar var. Android istiyor isen nexus 5 var saf android ve ya HTC one M8 çok iyi bir seçim olur. (Müzik için. Beats auido ve çift hoparlör)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Note 4 derim. Samsung alacak isen sadece not serisini incele. Dİğerlerine asla bulaşma. (Galaxy serisi özellik ile) Onlardan daha iyi telefonlar var. Android istiyor isen nexus 5 var saf android ve ya HTC one M8 çok iyi bir seçim olur. (Müzik için. Beats auido ve çift hoparlör)
Hatice One S'e sahibim.Hoparlörler tam bir facia..

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Note 4 iyidir.Fakat benim önerim lg marka alman.Telefon kasası olarak cidden çok kullanışlı ve güzel.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Note 4 iyidir.Fakat benim önerim lg marka alman.Telefon kasası olarak cidden çok kullanışlı ve güzel.
5 gun önce aldim g3 bugün düştü hafif duzlesti sağ alt köşe ama samsung gibi direk beyazlamiyor en azından leğen plastigi degil

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 gun önce aldim g3 bugün düştü hafif duzlesti sağ alt köşe ama samsung gibi direk beyazlamiyor en azından leğen plastigi degil

Normaldir.Ama samsung tarzı telefonlarda cidden sağlamlık denen şey eksik.Özen göstermemekten midir yoksa işlerine mi gelmiyor anlaşılmış değil.

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

ben 1 ay önce aldım hiç düşürmedim kardeşim düşürdü :(
Nokia bide hiçbir şey olmadı ne bi çizik ne bi kırılma,bozulma fakat kardeşim iyi dayak yedi :D

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Normaldir.Ama samsung tarzı telefonlarda cidden sağlamlık denen şey eksik.Özen göstermemekten midir yoksa işlerine mi gelmiyor anlaşılmış değil.
Alüminyum kasa diyorlar en ufak şeyde altından bembeyaz çıkıyor , LG ASUS Nexus ve iXperia dan şaşmayın

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Galaxy s4 gibi bir hata yaptım ama şöyle söyleyeyim 6 ya da 7 kere şiddetli bir şekilde düşürdüm. Bir şey olmadı. Bazen de sağlamlaşabiliyor. :D