RedIsBack
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İkisi arasından ?Hiçbiri,samsunga ölüm,yaşasın LG
İkisi arasından ?Hiçbiri,samsunga ölüm,yaşasın LG
Samsung Galaxy SpamSamsun galaxy cool
![]()
samsun galaxy muhteşem diyorum??Samsung Galaxy Spam
İkisi de Samsung Galaxy ?samsun galaxy muhteşem diyorum??
evet 2 side güzel yaniİkisi de Samsung Galaxy ?
Hatice One S'e sahibim.Hoparlörler tam bir facia..Note 4 derim. Samsung alacak isen sadece not serisini incele. Dİğerlerine asla bulaşma. (Galaxy serisi özellik ile) Onlardan daha iyi telefonlar var. Android istiyor isen nexus 5 var saf android ve ya HTC one M8 çok iyi bir seçim olur. (Müzik için. Beats auido ve çift hoparlör)
One m8'i inceleme imkanım oldu çok hoşuma gitti. Tabi göreceli bir kavram. Eğer stabil bir telefon arıyor isen windows phone öneririm. Lumialar önerimdir. LG G3 de güzeldir.Hatice One S'e sahibim.Hoparlörler tam bir facia..
5 gun önce aldim g3 bugün düştü hafif duzlesti sağ alt köşe ama samsung gibi direk beyazlamiyor en azından leğen plastigi degilNote 4 iyidir.Fakat benim önerim lg marka alman.Telefon kasası olarak cidden çok kullanışlı ve güzel.
Normaldir.Ama samsung tarzı telefonlarda cidden sağlamlık denen şey eksik.Özen göstermemekten midir yoksa işlerine mi gelmiyor anlaşılmış değil.5 gun önce aldim g3 bugün düştü hafif duzlesti sağ alt köşe ama samsung gibi direk beyazlamiyor en azından leğen plastigi degil
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben 1 ay önce aldım hiç düşürmedim kardeşim düşürdü5 gun önce aldim g3 bugün düştü hafif duzlesti sağ alt köşe ama samsung gibi direk beyazlamiyor en azından leğen plastigi degil
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alüminyum kasa diyorlar en ufak şeyde altından bembeyaz çıkıyor , LG ASUS Nexus ve iXperia dan şaşmayınNormaldir.Ama samsung tarzı telefonlarda cidden sağlamlık denen şey eksik.Özen göstermemekten midir yoksa işlerine mi gelmiyor anlaşılmış değil.
Galaxy s4 gibi bir hata yaptım ama şöyle söyleyeyim 6 ya da 7 kere şiddetli bir şekilde düşürdüm. Bir şey olmadı. Bazen de sağlamlaşabiliyor.Normaldir.Ama samsung tarzı telefonlarda cidden sağlamlık denen şey eksik.Özen göstermemekten midir yoksa işlerine mi gelmiyor anlaşılmış değil.