Bir Ekip ! [The Blood]

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Hayalperestlere yer varsa ben de bir hayalperest olmak istiyorum. Ancak bunun için nasıl bir örnek vermem gerekecek? Buraya bir senaryo mu yazmam isteniyor?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Hayalperestlere yer varsa ben de bir hayalperest olmak istiyorum. Ancak bunun için nasıl bir örnek vermem gerekecek? Buraya bir senaryo mu yazmam isteniyor?
Senaryo gibi bir şey olacak. Örnek olarak şöyle;
Çimler yemyeşil, ağaçlar yeni tomurcuklanmasına rağmen birkaçı beyazlar içine bürünmüştü bile. Bir bulut kalbe benziyordu, her yer çiçek tarlaları ile doluydu ! Hem de neredeyse her çeşitten ! En fazla ise Güller ! Omis gibi kokuyu içime alınca bir başka oluyorum. Bir başka...

Bu şekilde aklınıza gelebilecek her şeyi yazıya dökmenizi istiyorum.

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senaryo gibi bir şey olacak. Örnek olarak şöyle;
Çimler yemyeşil, ağaçlar yeni tomurcuklanmasına rağmen birkaçı beyazlar içine bürünmüştü bile. Bir bulut kalbe benziyordu, her yer çiçek tarlaları ile doluydu ! Hem de neredeyse her çeşitten ! En fazla ise Güller ! Omis gibi kokuyu içime alınca bir başka oluyorum. Bir başka...

Bu şekilde aklınıza gelebilecek her şeyi yazıya dökmenizi istiyorum.
Bu Sabah kalktığımda açık camdan annemin sesleri geliyordu.Dışarıdaydı.Yağmur yağıyordu.Çimenler çok hoş kokuyordu.Bir anda içeriye babam girdi ve giyinmemi istedi.Ne olduğunu anlamadan Elena(kız kardeşimiz)'ya bakındım,ama yoktu.Galiba bir sorun vardı...
Giyindiğimde dışarı çıktım.Evin kapısı kırıktı.Annemin yanına gittim.Annemin yüzüne baktım.O beyaz yüzü kıpkırmızıydı.Ne olduğunu sormadan annem bağırdı:
"Elena gitti!"
Donakaldım.Hepsi benim suçumdu.Geçen gecelerde hep korkunç rüyalar görürken yanında kalmalıydım,çünkü o korkunç rüya görürse bizim evde terslik olur.Onun kanı özeldi.Bu bizim aile sırrımız.Anneme ne olduğunu sorduğumda,
"Onu büyücüler kaçırdı.Evimize büyü yaptılar.Bunu kabullenem,Jalema(Biz),çabuk krallığa gidip kayıp ilanı ver!",dedi.
Krallığa doğru yürümeye başladım.Ama yolda yan komşumuz yerde yatıyordu...

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bu Sabah kalktığımda açık camdan annemin sesleri geliyordu.Dışarıdaydı.Yağmur yağıyordu.Çimenler çok hoş kokuyordu.Bir anda içeriye babam girdi ve giyinmemi istedi.Ne olduğunu anlamadan Elena(kız kardeşimiz)'ya bakındım,ama yoktu.Galiba bir sorun vardı...
Giyindiğimde dışarı çıktım.Evin kapısı kırıktı.Annemin yanına gittim.Annemin yüzüne baktım.O beyaz yüzü kıpkırmızıydı.Ne olduğunu sormadan annem bağırdı:
"Elena gitti!"
Donakaldım.Hepsi benim suçumdu.Geçen gecelerde hep korkunç rüyalar görürken yanında kalmalıydım,çünkü o korkunç rüya görürse bizim evde terslik olur.Onun kanı özeldi.Bu bizim aile sırrımız.Anneme ne olduğunu sorduğumda,
"Onu büyücüler kaçırdı.Evimize büyü yaptılar.Bunu kabullenem,Jalema(Biz),çabuk krallığa gidip kayıp ilanı ver!",dedi.
Krallığa doğru yürümeye başladım.Ama yolda yan komşumuz yerde yatıyordu...
Ya hikazyenin devamını getir demedim ??? Hayal gücünün marifetlerini koy dedim !!

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sen konudaki gibi bir şey olsun demedin mi?Bende konuyu okudum kız kardeşi kanı yüzünden kaçırılıo felan ona göre yazdım?
Erkek kardeşi kanı için kaçırılıyor. Ayrıca örnek istedim. Hayal gücünüze bağlı istediğiniz şeyi yazabilirsiniz.(İstediğim hikaye dışında -_-)

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Erkek kardeşi kanı için kaçırılıyor. Ayrıca örnek istedim. Hayal gücünüze bağlı istediğiniz şeyi yazabilirsiniz.(İstediğim hikaye dışında -_-)
Ben okuduğumda kızdı .s.s (Üste Çıkma Çabaları v.1)Tamam o zaman vampirli de olabilir yehuu :D @Pr1sonsoul sen de fikir ver lao :D
Edit : Kapalıymış. @Iskefiyeli01 Sen ver bari[DOUBLEPOST=1414780122,1414779962][/DOUBLEPOST]
He bide bir şey daha diyeceğim;Abi sen niye bu kadar havalı davranıyon bu işaretler filan :D Yni bi drm vrsa syle hlldrz .s.s

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben okuduğumda kızdı .s.s (Üste Çıkma Çabaları v.1)Tamam o zaman vampirli de olabilir yehuu :D @Pr1sonsoul sen de fikir ver lao :D
Edit : Kapalıymış. @Iskefiyeli01 Sen ver bari[DOUBLEPOST=1414780122,1414779962][/DOUBLEPOST]
He bide bir şey daha diyeceğim;Abi sen niye bu kadar havalı davranıyon bu işaretler filan :D Yni bi drm vrsa syle hlldrz .s.s
Where is the hava ? Hangi işaret ?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ben ise hala @BurnerTroll u bekliyorum -_-

Kusura bakma ufak bir işim çıktı, geldim şimdi:

Yonnie akıllı bir gençti. Ailesiyle birlikte Japonya'nın huzuru serinliğine aksetmiş kırlarında yasarlardı. Dağ eteğindeki uçsuz bucaksız ovaya kurulmuş olan köyleri, adeta bir mutluluk hanıydı. Yonnie, her sabah erkenden kalkar, kuyudan su çeker ve elini yüzünü bu yerin derinliklerinden gelen yaşam kaynağı ile yıkardı. Köyün suyu dağın karlarından geldiği için pek berrak olur, içene de ferahlık verirdi. Yine bir gün Yonnie, bölgelerine has olan bir dövüş sanatı olan Saji becerilerini geliştirmek için dağ yamacındaki Ejder Tapınağı'na doğru yola koyuldu. Bu tapınak, o bölgeye ilk yerleşen kabileler tarafından yapılmıştı. Ulaşılması ve bulunması kolay olmasın diye sarp yamaçları olan, düşeni affetmeyen uçurumlarla dolu ama bir o kadar da huzur veren manzaraya sahip olan bu dağa kurulmuştu. Tapınağa ulaşmak için dar ve oldukça dik bir yol yapılmıştı. Yonnie ise bu yolu her gün rahatlıkla çıkıyor, o güzel sesi ile yerel ezgileri mırıldanıyordu. Tapınak yolu usta taş işçileri tarafından kakmalı işlemelerle süslenmiş, güzel görünmesi için cilalanmıştı. Güneş ışığının da etkisiyle gözleri sarhoş edecek güzellikte kamaşıyordu. Nihayetinde bu yolu biraz soluklanarak da olsa tamamlamış ve tapınak görünmüştü. Tapınağa vardığında ise içini kötü bir his sarmıştı. Büyük ahşap kapıdan geçti ve kırmızı, ejderha motifli bir halısı olan hole geçti. Dedesinden miras kalan, ucunda yeşim taşları bulunan odundan bir asası vardı. Yer yer demir kaplamalı asasını çıkardı ve her zamanki gibi çalışmaya başladı... (Lazımsa devamını da yazabilirim.)