TheBlueDeath
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
Nerde bu spoiler konusu bi tek ben mi görmüyorum acaba?
İlliaki vermem gerekiyorNerde bu spoiler konusu bi tek ben mi görmüyorum acaba?
Senaryo gibi bir şey olacak. Örnek olarak şöyle;Hayalperestlere yer varsa ben de bir hayalperest olmak istiyorum. Ancak bunun için nasıl bir örnek vermem gerekecek? Buraya bir senaryo mu yazmam isteniyor?
Bu Sabah kalktığımda açık camdan annemin sesleri geliyordu.Dışarıdaydı.Yağmur yağıyordu.Çimenler çok hoş kokuyordu.Bir anda içeriye babam girdi ve giyinmemi istedi.Ne olduğunu anlamadan Elena(kız kardeşimiz)'ya bakındım,ama yoktu.Galiba bir sorun vardı...Senaryo gibi bir şey olacak. Örnek olarak şöyle;
Çimler yemyeşil, ağaçlar yeni tomurcuklanmasına rağmen birkaçı beyazlar içine bürünmüştü bile. Bir bulut kalbe benziyordu, her yer çiçek tarlaları ile doluydu ! Hem de neredeyse her çeşitten ! En fazla ise Güller ! Omis gibi kokuyu içime alınca bir başka oluyorum. Bir başka...
Bu şekilde aklınıza gelebilecek her şeyi yazıya dökmenizi istiyorum.
Ya hikazyenin devamını getir demedim ??? Hayal gücünün marifetlerini koy dedim !!Bu Sabah kalktığımda açık camdan annemin sesleri geliyordu.Dışarıdaydı.Yağmur yağıyordu.Çimenler çok hoş kokuyordu.Bir anda içeriye babam girdi ve giyinmemi istedi.Ne olduğunu anlamadan Elena(kız kardeşimiz)'ya bakındım,ama yoktu.Galiba bir sorun vardı...
Giyindiğimde dışarı çıktım.Evin kapısı kırıktı.Annemin yanına gittim.Annemin yüzüne baktım.O beyaz yüzü kıpkırmızıydı.Ne olduğunu sormadan annem bağırdı:
"Elena gitti!"
Donakaldım.Hepsi benim suçumdu.Geçen gecelerde hep korkunç rüyalar görürken yanında kalmalıydım,çünkü o korkunç rüya görürse bizim evde terslik olur.Onun kanı özeldi.Bu bizim aile sırrımız.Anneme ne olduğunu sorduğumda,
"Onu büyücüler kaçırdı.Evimize büyü yaptılar.Bunu kabullenem,Jalema(Biz),çabuk krallığa gidip kayıp ilanı ver!",dedi.
Krallığa doğru yürümeye başladım.Ama yolda yan komşumuz yerde yatıyordu...
Sen konudaki gibi bir şey olsun demedin mi?Bende konuyu okudum kız kardeşi kanı yüzünden kaçırılıo felan ona göre yazdım?Ya hikazyenin devamını getir demedim ??? Hayal gücünün marifetlerini koy dedim !!
Erkek kardeşi kanı için kaçırılıyor. Ayrıca örnek istedim. Hayal gücünüze bağlı istediğiniz şeyi yazabilirsiniz.(İstediğim hikaye dışındaSen konudaki gibi bir şey olsun demedin mi?Bende konuyu okudum kız kardeşi kanı yüzünden kaçırılıo felan ona göre yazdım?
Ben okuduğumda kızdı .s.s (Üste Çıkma Çabaları v.1)Tamam o zaman vampirli de olabilir yehuuErkek kardeşi kanı için kaçırılıyor. Ayrıca örnek istedim. Hayal gücünüze bağlı istediğiniz şeyi yazabilirsiniz.(İstediğim hikaye dışında)
He bide bir şey daha diyeceğim;Abi sen niye bu kadar havalı davranıyon bu işaretler filanErkek kardeşi kanı için kaçırılıyor. Ayrıca örnek istedim. Hayal gücünüze bağlı istediğiniz şeyi yazabilirsiniz.(İstediğim hikaye dışında)
Where is the hava ? Hangi işaret ?Ben okuduğumda kızdı .s.s (Üste Çıkma Çabaları v.1)Tamam o zaman vampirli de olabilir yehuu@Pr1sonsoul sen de fikir ver lao
Edit : Kapalıymış. @Iskefiyeli01 Sen ver bari[DOUBLEPOST=1414780122,1414779962][/DOUBLEPOST]
He bide bir şey daha diyeceğim;Abi sen niye bu kadar havalı davranıyon bu işaretler filanYni bi drm vrsa syle hlldrz .s.s
Şu sondakiErkek kardeşi kanı için kaçırılıyor. Ayrıca örnek istedim. Hayal gücünüze bağlı istediğiniz şeyi yazabilirsiniz.(İstediğim hikaye dışında)
O anki durumumu ifade etme amaçlı koyuyorum onlarıŞu sondaki
Tamam.Şimdi hikaye yazmaya gidiyorem.O anki durumumu ifade etme amaçlı koyuyorum onları![]()
Ben ise hala @BurnerTroll u bekliyorum![]()