Zorlama kesinlikle olamaz ama doğru yapıyorlar din dersi işleterek.Lan egitim sistemine bak din diye ders mi olur ögrenmek isteyen gider camiye orada gorur din egitimini. Adamlar zorla musluman olacaksin diyor.
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ona lafımız yok zaten ama bu dersi hristiyan birisi neden görmek zorunda? Gürkan'a istinaden söylemiyorum.Zorlama kesinlikle olamaz ama doğru yapıyorlar din dersi işleterek.
Din dersi olmasaydı karşıma ateist birisi gelip
"-Allah istediği herşeyi anında yapabiliyorsa dünyayı 7 günde neden yarattı ? Tanrı diye bir şey yok" deseydi ben atesitdim şu an. Dinimi öğrendim ki Allaha şükür böle saçma şeylere kulak asmıyorum
Ne kadar din öğretmenim değişse, hepsi şunu söylerdi bana: "Dinde zorlama yoktur." *(küfür) yok. Ben şimdi insanların içine girip "BEN HRİSTİYANIM ULEEAAAYN!!" dersem "Müslüman ol or die."Zorlama kesinlikle olamaz ama doğru yapıyorlar din dersi işleterek.
Din dersi olmasaydı karşıma ateist birisi gelip
"-Allah istediği herşeyi anında yapabiliyorsa dünyayı 7 günde neden yarattı ? Tanrı diye bir şey yok" deseydi ben atesitdim şu an. Dinimi öğrendim ki Allaha şükür böle saçma şeylere kulak asmıyorum
Haklısın ama ben öyle bir şey demem ve bazı kişiler de demez. Kişinin ailesinden gördüğüne göre değişir. :lNe kadar din öğretmenim değişse, hepsi şunu söylerdi bana: "Dinde zorlama yoktur." *(küfür) yok. Ben şimdi insanların içine girip "BEN HRİSTİYANIM ULEEAAAYN!!" dersem "Müslüman ol or die."![]()
KALKIP NAMAZ KILMAYA ÜŞENİYORLAR GELİYORLAR "BİZ MÜSLÜMANIZ" DİYE GEÇİNİYORLAR.Haklısın ama ben öyle bir şey demem ve bazı kişiler de demez. Kişinin ailesinden gördüğüne göre değişir. :l
O konuda katılıyorum sana.KALKIP NAMAZ KILMAYA ÜŞENİYORLAR GELİYORLAR "BİZ MÜSLÜMANIZ" DİYE GEÇİNİYORLAR.
Gıcık kapıyorum şöylelerine.O konuda katılıyorum sana.
Yaptığın şeylerin karşılığını çoğunluk ile alırsın. :lGıcık kapıyorum şöylelerine.
O değil de din kültürü öğretmenime kağıdı verdikten 15 saniye sonra "Afferin" sözünü duyunca onun ağızından bi' mutlu oldum. Demek ki yaptığın şeylerin karşılığını gerçekten alıyorsun...
Haklısın.Yaptığın şeylerin karşılığını çoğunluk ile alırsın. :l
Onlar hakkında hiçbir bilgi yok arkadaşlarıma bana seçmeli dersimiz var dediğimde mutlu oldum İngilizce seçecektim ama biz seçmiyoruz dediler bir baktım temel dini bilgilerSeçmeli Din Kültürü? Seçmeliler nota geçmiyormuydu?