JAVA Öğrenmek için aldığım kitap

BraveHeart34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başka okuyacak kitap emı bulamadın kardeşim bosvr javayı al tarihimizin kitaplarını tarihimizi iyice öğren okumanda zarar yok ama benim dediğim daha faydalı

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
java bir kahve çekirdeğidir. ama bunda javanın logosu olmadığına ve kahve çekirdekleri olduğuna göre java'dan kahve yapımını öğretio bu kitap :DA::D:saD:Dssddada
şaka bir yana para vermeden önce internetteki ÜCRETSİZ kaynakları deneyeydin.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başka okuyacak kitap emı bulamadın kardeşim bosvr javayı al tarihimizin kitaplarını tarihimizi iyice öğren okumanda zarar yok ama benim dediğim daha faydalı
Hahahaha komik yorum. Tarihi okursun fakat ileri gidemezsin. Java'yı okursun ileri gidersin. Mantık bu işte. Geri mi kalalım yoksa ileriye mi gidelim?

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçmişe değil, DAIMA ileriye bakarım.[DOUBLEPOST=1414887987,1414887832][/DOUBLEPOST]
D&R kazıktır bunu öğrenemedinizmi Hala
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
hertürlü kitaplarımı burdan alırım ve sorunsuz on numara gelir ve ucuz ![DOUBLEPOST=1414885867,1414885792][/DOUBLEPOST]

23 TL
D&R'den aldım diyorum, mağazındaki fiyatı 38TLidi.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java... Söyleyim dil bir dezavantaj dili, çok yavaş, onlarca açık var, sadece java yüklü biligsayarlarda çalışıyor, evet öğrenilmesi kolay ama o kadar güçlü bir dil değil -_-

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Java... Söyleyim dil bir dezavantaj dili, çok yavaş, onlarca açık var, sadece java yüklü biligsayarlarda çalışıyor, evet öğrenilmesi kolay ama o kadar güçlü bir dil değil -_-
Sen yanlış düşünüyorsun balım, Java çok yavaş bir dil değil gayet hızlı ve yüksek performansa sahip bir dildir. Sadece Java yüklü bilgisayarlarda çalışmasının sebebi her platformu desteklemesidir, C# ile yazdığın bir programı Linux'ta açman için çok fazla işlem yapman gerekir lakin Linux'a Java indirerek bu programı direk açabilirsin. Öğrenilmesi basit değil orta seviyeli bir dildir günümüz ev kullanıcıları için en iyi kodlama dilidir.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen yanlış düşünüyorsun balım, Java çok yavaş bir dil değil gayet hızlı ve yüksek performansa sahip bir dildir. Sadece Java yüklü bilgisayarlarda çalışmasının sebebi her platformu desteklemesidir, C# ile yazdığın bir programı Linux'ta açman için çok fazla işlem yapman gerekir lakin Linux'a Java indirerek bu programı direk açabilirsin. Öğrenilmesi basit değil orta seviyeli bir dildir günümüz ev kullanıcıları için en iyi kodlama dilidir.
C# ile yazdığım programların linux gibi başka platformlarda çalışmıyacağını biliyorum ama mesala javayı windowsta birkaç klasörle iletişim kurmasını istiyoruz bu Linux sistemde işe yaramıycaktır ve uyumluluk için sistem özelliklerini alıp ona göre yazmak çok zor bir iştir. Aynı zamanda javanın onlarca güvenlik açığı var bu yüzden güncellemeler çabuk geliyor.

Ve son olarak java'nın tüm classlarını yüklemek zaman alır bu yüzden MC genelde canavar gibi bir bilgisayarda bile yavaş çalıştığı oluyor...

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
C# ile yazdığım programların linux gibi başka platformlarda çalışmıyacağını biliyorum ama mesala javayı windowsta birkaç klasörle iletişim kurmasını istiyoruz bu Linux sistemde işe yaramıycaktır ve uyumluluk için sistem özelliklerini alıp ona göre yazmak çok zor bir iştir. Aynı zamanda javanın onlarca güvenlik açığı var bu yüzden güncellemeler çabuk geliyor.

Ve son olarak java'nın tüm classlarını yüklemek zaman alır bu yüzden MC genelde canavar gibi bir bilgisayarda bile yavaş çalıştığı oluyor...
Linux sisteminde bu işe yarayacaktır, Java kendi programını istiyor bunun sebebi kendine özgü bir dili ve bir çevirme aracı olmasıdır. Sen Java'ya program yazınca çalıştıran bilgisayar Windows ise ona göre makine diline çevirir. Linux ise ona göre makine diline göre çevirir yani Java ile yazılmış her program her işletim sisteminde çalışmaktadır ve Java'nın kullanılmasını ve işlevini arttıran en büyük ve önemli özellik budur, bu özellik Java dışında hiçbir dilde yoktur. Java yavaş değildir, canavar gibi bir bilgisayarda çalışırsa kesinlikle yavaş çalışmaz çünkü canavar gibi bir bilgisayar Java'yı son hızda, en iyi ekran kartıyla, en iyi RAM'le, en iyi CPU ile çalıştıracak bir bilgisayardır. Java'nın yeni sürüm güncellemelerini okusaydın görürdün, Java'ya her güncellemede çok fazla özellik geliyor güvenlik açığı kapatılmıyor ve unutmayın ki hiçbir dilin güvenlik açığı yoktur sizin programlarınızın güvenlik açığı vardır. Java yüksek performansta çalışan bir dildir, yüksek performans iyi bilgisayar gerektirir.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linux sisteminde bu işe yarayacaktır, Java kendi programını istiyor bunun sebebi kendine özgü bir dili ve bir çevirme aracı olmasıdır. Sen Java'ya program yazınca çalıştıran bilgisayar Windows ise ona göre makine diline çevirir. Linux ise ona göre makine diline göre çevirir yani Java ile yazılmış her program her işletim sisteminde çalışmaktadır ve Java'nın kullanılmasını ve işlevini arttıran en büyük ve önemli özellik budur, bu özellik Java dışında hiçbir dilde yoktur. Java yavaş değildir, canavar gibi bir bilgisayarda çalışırsa kesinlikle yavaş çalışmaz çünkü canavar gibi bir bilgisayar Java'yı son hızda, en iyi ekran kartıyla, en iyi RAM'le, en iyi CPU ile çalıştıracak bir bilgisayardır. Java'nın yeni sürüm güncellemelerini okusaydın görürdün, Java'ya her güncellemede çok fazla özellik geliyor güvenlik açığı kapatılmıyor ve unutmayın ki hiçbir dilin güvenlik açığı yoktur sizin programlarınızın güvenlik açığı vardır. Java yüksek performansta çalışan bir dildir, yüksek performans iyi bilgisayar gerektirir.

(Sadece birkaçı,eğer hepsini ayıklarsam akşama kadar sürer)

Doğru dilin açığı yoktur, dilin lib ve classlarını taşıyan bir yazılımın açığı vardır :) (We <3 java for that)
Java bu sistemden sisteme değişiyor ama bu ne kadar sağlıklı?
Hadi ama yavaş bir dil bunu java hariç her programcı kabul eder :/

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0

(Sadece birkaçı,eğer hepsini ayıklarsam akşama kadar sürer)

Doğru dilin açığı yoktur, dilin lib ve classlarını taşıyan bir yazılımın açığı vardır :) (We <3 java for that)
Java bu sistemden sisteme değişiyor ama bu ne kadar sağlıklı?
Hadi ama yavaş bir dil bunu java hariç her programcı kabul eder :/
Yavaş olmasının sebebi yüksek performansa sahip olmasıdır bunu az önce kendiniz belirttiniz. Java'nın sistemden sisteme değişmesi gayet sağlıklıdır hatta sizin C# ile yazdığınız bir kodu Linux'e elle uyarlamaktan daha sağlıklıdır. Java Library'lerinin açıkları vardır lakin Java'nın bir açığı yoktur. Java gayet kullanışlı bir dildir ve çoğu hata Java 6'da bulunmaktadır. Bu Java'nın hatalarına bu kadar güveniyorsanız Minecraft'ta sunucu çökertmeye başlayabilirsiniz.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amacım daha çok mobil uygulama ve API pluginleri yazmaktan ibaret. Oyun yazacağımı kim söyledi :3

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Microsoft C# Adım adım" var ama hiç okumuyorum :D Ne biliyim sıkıcı geliyor hediye olarak geldi zaten ama güzel bi kitap tavsiye ederim. :D