- En iyi cevaplar
- 0
Doğuştan babalık içgüdülerine sahip olman gerek zaten eheeaz önce babam gibi konuştun :') gel sarılıcam sana
Doğuştan babalık içgüdülerine sahip olman gerek zaten eheeaz önce babam gibi konuştun :') gel sarılıcam sana
38 tl'ye d&r'den aldım
Hahahaha komik yorum. Tarihi okursun fakat ileri gidemezsin. Java'yı okursun ileri gidersin. Mantık bu işte. Geri mi kalalım yoksa ileriye mi gidelim?Başka okuyacak kitap emı bulamadın kardeşim bosvr javayı al tarihimizin kitaplarını tarihimizi iyice öğren okumanda zarar yok ama benim dediğim daha faydalı
Geçmişe değil, DAIMA ileriye bakarım.[DOUBLEPOST=1414887987,1414887832][/DOUBLEPOST]Başka okuyacak kitap emı bulamadın kardeşim bosvr javayı al tarihimizin kitaplarını tarihimizi iyice öğren okumanda zarar yok ama benim dediğim daha faydalı
D&R'den aldım diyorum, mağazındaki fiyatı 38TLidi.D&R kazıktır bunu öğrenemedinizmi HalaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.hertürlü kitaplarımı burdan alırım ve sorunsuz on numara gelir ve ucuz ![DOUBLEPOST=1414885867,1414885792][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
23 TL
Sen yanlış düşünüyorsun balım, Java çok yavaş bir dil değil gayet hızlı ve yüksek performansa sahip bir dildir. Sadece Java yüklü bilgisayarlarda çalışmasının sebebi her platformu desteklemesidir, C# ile yazdığın bir programı Linux'ta açman için çok fazla işlem yapman gerekir lakin Linux'a Java indirerek bu programı direk açabilirsin. Öğrenilmesi basit değil orta seviyeli bir dildir günümüz ev kullanıcıları için en iyi kodlama dilidir.Java... Söyleyim dil bir dezavantaj dili, çok yavaş, onlarca açık var, sadece java yüklü biligsayarlarda çalışıyor, evet öğrenilmesi kolay ama o kadar güçlü bir dil değil![]()
C# ile yazdığım programların linux gibi başka platformlarda çalışmıyacağını biliyorum ama mesala javayı windowsta birkaç klasörle iletişim kurmasını istiyoruz bu Linux sistemde işe yaramıycaktır ve uyumluluk için sistem özelliklerini alıp ona göre yazmak çok zor bir iştir. Aynı zamanda javanın onlarca güvenlik açığı var bu yüzden güncellemeler çabuk geliyor.Sen yanlış düşünüyorsun balım, Java çok yavaş bir dil değil gayet hızlı ve yüksek performansa sahip bir dildir. Sadece Java yüklü bilgisayarlarda çalışmasının sebebi her platformu desteklemesidir, C# ile yazdığın bir programı Linux'ta açman için çok fazla işlem yapman gerekir lakin Linux'a Java indirerek bu programı direk açabilirsin. Öğrenilmesi basit değil orta seviyeli bir dildir günümüz ev kullanıcıları için en iyi kodlama dilidir.
Linux sisteminde bu işe yarayacaktır, Java kendi programını istiyor bunun sebebi kendine özgü bir dili ve bir çevirme aracı olmasıdır. Sen Java'ya program yazınca çalıştıran bilgisayar Windows ise ona göre makine diline çevirir. Linux ise ona göre makine diline göre çevirir yani Java ile yazılmış her program her işletim sisteminde çalışmaktadır ve Java'nın kullanılmasını ve işlevini arttıran en büyük ve önemli özellik budur, bu özellik Java dışında hiçbir dilde yoktur. Java yavaş değildir, canavar gibi bir bilgisayarda çalışırsa kesinlikle yavaş çalışmaz çünkü canavar gibi bir bilgisayar Java'yı son hızda, en iyi ekran kartıyla, en iyi RAM'le, en iyi CPU ile çalıştıracak bir bilgisayardır. Java'nın yeni sürüm güncellemelerini okusaydın görürdün, Java'ya her güncellemede çok fazla özellik geliyor güvenlik açığı kapatılmıyor ve unutmayın ki hiçbir dilin güvenlik açığı yoktur sizin programlarınızın güvenlik açığı vardır. Java yüksek performansta çalışan bir dildir, yüksek performans iyi bilgisayar gerektirir.C# ile yazdığım programların linux gibi başka platformlarda çalışmıyacağını biliyorum ama mesala javayı windowsta birkaç klasörle iletişim kurmasını istiyoruz bu Linux sistemde işe yaramıycaktır ve uyumluluk için sistem özelliklerini alıp ona göre yazmak çok zor bir iştir. Aynı zamanda javanın onlarca güvenlik açığı var bu yüzden güncellemeler çabuk geliyor.
Ve son olarak java'nın tüm classlarını yüklemek zaman alır bu yüzden MC genelde canavar gibi bir bilgisayarda bile yavaş çalıştığı oluyor...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linux sisteminde bu işe yarayacaktır, Java kendi programını istiyor bunun sebebi kendine özgü bir dili ve bir çevirme aracı olmasıdır. Sen Java'ya program yazınca çalıştıran bilgisayar Windows ise ona göre makine diline çevirir. Linux ise ona göre makine diline göre çevirir yani Java ile yazılmış her program her işletim sisteminde çalışmaktadır ve Java'nın kullanılmasını ve işlevini arttıran en büyük ve önemli özellik budur, bu özellik Java dışında hiçbir dilde yoktur. Java yavaş değildir, canavar gibi bir bilgisayarda çalışırsa kesinlikle yavaş çalışmaz çünkü canavar gibi bir bilgisayar Java'yı son hızda, en iyi ekran kartıyla, en iyi RAM'le, en iyi CPU ile çalıştıracak bir bilgisayardır. Java'nın yeni sürüm güncellemelerini okusaydın görürdün, Java'ya her güncellemede çok fazla özellik geliyor güvenlik açığı kapatılmıyor ve unutmayın ki hiçbir dilin güvenlik açığı yoktur sizin programlarınızın güvenlik açığı vardır. Java yüksek performansta çalışan bir dildir, yüksek performans iyi bilgisayar gerektirir.
Yavaş olmasının sebebi yüksek performansa sahip olmasıdır bunu az önce kendiniz belirttiniz. Java'nın sistemden sisteme değişmesi gayet sağlıklıdır hatta sizin C# ile yazdığınız bir kodu Linux'e elle uyarlamaktan daha sağlıklıdır. Java Library'lerinin açıkları vardır lakin Java'nın bir açığı yoktur. Java gayet kullanışlı bir dildir ve çoğu hata Java 6'da bulunmaktadır. Bu Java'nın hatalarına bu kadar güveniyorsanız Minecraft'ta sunucu çökertmeye başlayabilirsiniz.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.(Sadece birkaçı,eğer hepsini ayıklarsam akşama kadar sürer)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Doğru dilin açığı yoktur, dilin lib ve classlarını taşıyan bir yazılımın açığı vardır(We <3 java for that)
Java bu sistemden sisteme değişiyor ama bu ne kadar sağlıklı?
Hadi ama yavaş bir dil bunu java hariç her programcı kabul eder :/