OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD!!!!!!!

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
ne güzeldi ana sınıfı arkadaşın kafasına lego atmalar ayağından çekip düşürmeler fln filan :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Lan egitim sistemine bak din diye ders mi olur ögrenmek isteyen gider camiye orada gorur din egitimini. Adamlar zorla musluman olacaksin diyor.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Din seçimi konusunda özgür olunması gerektiğini ben de düşünüyorum ama orada seçmeli yazmıyor mu? Üstelik öğretilenler derin bilgiler de değil zaten. Genel kültür seviyesinde verilen bilgilerin çoğu.[DOUBLEPOST=1414926086,1414925849][/DOUBLEPOST]
Ne kadar din öğretmenim değişse, hepsi şunu söylerdi bana: "Dinde zorlama yoktur." *(küfür) yok. Ben şimdi insanların içine girip "BEN HRİSTİYANIM ULEEAAAYN!!" dersem "Müslüman ol or die." :(

"Müslüman ol ya da öl." ifadesi bile yeterince saçma gelmiyor mu? Müslümanlığı olabildiğince kötü göstermeye çalışanların planları yeterince başarılı olmuş, onu anladım. Gerçek Müslümanlıkta sana saldırılmadığı sürece herkesle iyi geçinmek zorundasın. İster Yahudi, ister Ateist, ister Hristiyan. Herkes bu hayat süresince "insan"ı oynuyor.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Din seçimi konusunda özgür olunması gerektiğini ben de düşünüyorum ama orada seçmeli yazmıyor mu? Üstelik öğretilenler derin bilgiler de değil zaten. Genel kültür seviyesinde verilen bilgilerin çoğu.[DOUBLEPOST=1414926086,1414925849][/DOUBLEPOST]

"Müslüman ol ya da öl." ifadesi bile yeterince saçma gelmiyor mu? Müslümanlığı olabildiğince kötü göstermeye çalışanların planları yeterince başarılı olmuş, onu anladım. Gerçek Müslümanlıkta sana saldırılmadığı sürece herkesle iyi geçinmek zorundasın. İster Yahudi, ister Ateist, ister Hristiyan. Herkes bu hayat süresince "insan"ı oynuyor.
Tm.