Bunu arkasından söylemek çok mu hoşuna gidiyor ?Sonunda banlanmış zindev midir nedir.
Somebody gonna get ass kicked sözüne tamamen katılıyorum artık.
Arkasından söylüyorsun. Sıkıysa git onun "yüzüne" söyle. Bakalım söyleyebilecek misin.Sonunda banlanmış zindev midir nedir.
Somebody gonna get ass kicked sözüne tamamen katılıyorum artık.
Söyleyemem.Arkasından söylüyorsun. Sıkıysa git onun "yüzüne" söyle. Bakalım söyleyebilecek misin.
![]()
Oyş <3 HarikaBeden dersinde kızlar tuvalette giyiniyordu biri gidip o tuvaletin kapısı açtı, hepsi çıplaktı <3 Gerisini anlarsınız işte .d
Okulumun %70i kız gerçekten cennet gibi kızlar fazlasıyla var ve hemen yanımızda imam hatip var,tenefuste o tellerden kızlara laf atmalar taş atmalar gördüğü erkeğe arkasına güvenip sataşmalar falan imam hatip çoğu okuldan daha köyü,bu mesajindan sonra kesinleşti orda yokluk çekiyorlarİmam Hatipteyseniz doğa üstü türü bir olay yaşamanıza gerek yoktur.Bir bahaneyle/işle kızlar tarafına geçtiğinizde sizi gören koridordaki kızların %70'i tecavüzcü coşkun görmüşçesine çığlık atarak sınıflara matrix misali atlayacaktır.Adam hayattan soğuyor böyle şeyler yaşayınca.O an gülerek arkadaşınıza bakarsınız ve üstünü düzeltip kokluyordur sonra ise siz bu duruma kızıp hafif bir sesle küfürlü olarak ''Okul dışın da gördüğünüz erkek değil de ne?Biz de mi bir şey var siz de mi diye sorsak cevapların hepsi sizde sorun var olur çünkü hocanın verdiği görevi yapmaya geldik bu bölüme sizlere tecavüz yapmak değil.'' O sıra da arkadaşınızın size sataşıp sizin hakkınız da kötümser laflar attığını fark eder ve onun kulağına doğru ''Az bekle bir şu kzı bölümünden çıkalım ben sana gösteririm hava atmayı artistleşmeyi.'' o sıra arkadaşınız çaktırmadan size yalvarır ''Aga yapma ya şura da havalı görünüp bir kaç kız etkilemeye çalışıyoruz.'' der siz ise ona dönerek normal bir ses tonuyla ''Ne kız etkilemesi anasını satayım,bu bölümde erkek gören kızlar her hangi bir sınıfa kaçıyor nasıl adamız ki bakmamızla kızların namuslarını yok ediyoruz insanlığımdan utandım anasını satayım.'' ve arkadaşınız ise ''Aslın d ahaklısın aga ama şu kız güzel değil oo eteği de biraz kısaymış aa bak bu bizim iboyla çıkıyor.'' der ve siz ona dönerek ''Neden şimdi erkek gören kızların sınıflara kaçtıklarını anladım.''dersiniz ve bu siz de bir anı olarak kalır.
Bu anlattıklarımın hepsi gerçektir abartı yoktur.Cidden arkadaşla bizi gördüklerinde çığlık atarak sınıfların kapısına kızlar sıçrıyordu insanlığımızdan utandık o an.Ve bunu bir tek biz de vardı sanmayın her erkek yaşıyor bunu imam hatip de inanmazsanız sorun onlara belki orada yoktur ama bizim lise de var ve her kime sorarsanız ''Evet lan kızlar bizi görünce çığlık atarak sınıflara kaçıyorlar,neden böyle yapıyorlar acaba?'' diye cevap vereceklerdir.
Benim bir sürü arkadaşım ortamın kötü olmasından açık liseye geçti,dediklerin de çok haklısın imam hatip birçok okuldan daha kötü bir ortama sahip ki ben 9. sınıftayken okul bahçesin de ağaç arkası sırayla sigara içen lise sonlar vardı.Daha o zamanlar pek bir şey değildi okulun sonlarına doğru okulda bıçaklama olayları her tenefüs ortaya çıkan muhabbetler ve çıkışlarda kavgaların artması kızların kaşarlaşması rüşvetin artması sınıflar da ve derslerde yapılan edepsiz hareketler (+18 görüntüler açmak,sigara içmek.) bunları daha ileri dereceye taşıdı.Okulumun %70i kız gerçekten cennet gibi kızlar fazlasıyla var ve hemen yanımızda imam hatip var,tenefuste o tellerden kızlara laf atmalar taş atmalar gördüğü erkeğe arkasına güvenip sataşmalar falan imam hatip çoğu okuldan daha köyü,bu mesajindan sonra kesinleşti orda yokluk çekiyorlar
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sigara olayı heryerde var o sorun degil size bulasmadiklari sürece,sizde rüşvet olayı vb. Var bizde borç olur yoksa zorlanmaz,10. Sınıfsan nakil puanları düşük başka okula gelseydin keskeBenim bir sürü arkadaşım ortamın kötü olmasından açık liseye geçti,dediklerin de çok haklısın imam hatip birçok okuldan daha kötü bir ortama sahip ki ben 9. sınıftayken okul bahçesin de ağaç arkası sırayla sigara içen lise sonlar vardı.Daha o zamanlar pek bir şey değildi okulun sonlarına doğru okulda bıçaklama olayları her tenefüs ortaya çıkan muhabbetler ve çıkışlarda kavgaların artması kızların kaşarlaşması rüşvetin artması sınıflar da ve derslerde yapılan edepsiz hareketler (+18 görüntüler açmak,sigara içmek.) bunları daha ileri dereceye taşıdı.