Deepweb hakkında neler biliyorsunuz?

M

MUHDE

Ziyaretçi
Tum icerik chromde da var ama neden tor browser kullananin diyorlar ipi gizlemek icin.

Tor browserin tek özelliği ip gizlemek değildir p2p yapmak gibi bir özelliği vardır bu özellik kullanıcı tarafından kullanıcıya bir şey göndermeye yarar deep webte bulunan siteler domain parası vermemek için bu yol ile site açarak sadece sitelerine tor browser ile giriş yapılmasına izin vermiştir :(

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tor browserin tek özelliği ip gizlemek değildir p2p yapmak gibi bir özelliği vardır bu özellik kullanıcı tarafından kullanıcıya bir şey göndermeye yarar deep webte bulunan siteler domain parası vermemek için bu yol ile site açarak sadece sitelerine tor browser ile giriş yapılmasına izin vermiştir :(
Yani ben şimdi torbrowser ile ***** izlesem ttnet neye girdiğimi yine görebilirmi ya da geçmişte ya da windowsun tüm işlemleri kaydettiği gizli dosyada ?

M

MUHDE

Ziyaretçi
Birde bitcoin neyin nesidir ? Anlatabilirmisiniz

Bitcoin aynı tl euro gibi bir sanal para birimidir aynı bankamatikte yaptığınız sayılar ile sizin gerçek para almanız gibi ancak kullandığı sistem biraz normalden farklı gönderilen paralar geri alınamaz hiçbir şekilde veya kimse birbirine para çalma gibi bir şey olsa bile dava açamaz bu yüzden her hangi bir telefon numarası tc kimlik no isim v.s v.s alınmadan herkes kullanabilir

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Eski sitelerde kullanılan bir sistem olmasına rağmen daha kısa uzantı olarak Domainler geldiği için çoğu browser bunları desteklemeyi bıraktı ve normal tarayıcılarla girebileceğimiz uzantılar değil lakin Tor isimli tarayıcı bu isteğimizi yerine getiriyor. İşte bu uzantılar sadece Tor tarayıcısıyla girildiği için ve yetkililer tarafından müdahale edilmesi zor siteler olduğu için denetimsiz bir site oluşturmak basittir.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Yani ben şimdi torbrowser ile ***** izlesem ttnet neye girdiğimi yine görebilirmi ya da geçmişte ya da windowsun tüm işlemleri kaydettiği gizli dosyada ?

Tor browser ile girilen sitelerin bazıları şifreleme kullanır bu şifrelemeyi kıracak bazı kişiler vardır bkz: Ağ yöneticileri veya hekürlar
Eğer modemin log tutmuyor ise kimse bir şey göremez :(

//Not zorno izlemek her hangi bir kuralı ihlal etmiyor bir şey olmaz kısaca :(

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
girdim. Hidden wikiden ileriye gidemedim. Çünkü pek fazla bişi yoktu ilgilendiren

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tor browser ile girilen sitelerin bazıları şifreleme kullanır bu şifrelemeyi kıracak bazı kişiler vardır bkz: Ağ yöneticileri veya hekürlar
Eğer modemin log tutmuyor ise kimse bir şey göremez :(

//Not zorno izlemek her hangi bir kuralı ihlal etmiyor bir şey olmaz kısaca :(
Babamım kontrol etmesinden korkuyorum :(

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Hiç mi ismime dikkat etmiyorsunuz :(
Farkındayım,emin olmak istedim sonra sorun çıkar falan

şu an sanirim 12 yasindasin,karşı cinslerin bile ergenliğe yeni adım atıyor (2 sene fark var).Senin asilmani baban olumlu karşılamaz,ama 15-14 lerde ya görmezden gelir yada ogut falan verir onlarda geçti o olaylar biyoloji olay bu

Kısaca 2 sene sonra istedigin kadar çavuşu tokatla,gerçi o zamanda sivilce diyeceksin .d

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farkındayım,emin olmak istedim sonra sorun çıkar falan

şu an sanirim 12 yasindasin,karşı cinslerin bile ergenliğe yeni adım atıyor (2 sene fark var).Senin asilmani baban olumlu karşılamaz,ama 15-14 lerde ya görmezden gelir yada ogut falan verir onlarda geçti o olaylar biyoloji olay bu

Kısaca 2 sene sonra istedigin kadar çavuşu tokatla,gerçi o zamanda sivilce diyeceksin .d

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaşıma göre fiziksel olarakta olgunum ondan da kaynaklanıyor olabilir :D