M
MUHDE
Ziyaretçi
Yani sonuç olarak ne kadar RAM vereyim :'(
6gb sanal bellek bayağı güzel perfonmans sağlar gibi oyuna göre değişir yinede verilen sanal belleğin fazlalığı her hangi bir zararda bulunmaz
Yani sonuç olarak ne kadar RAM vereyim :'(
Klavyem bozuldu nasıl düzeltebilirim? şu an dokunmatik klavye. manuel olarak bir düzeltme yöntemi var mı?
Ben mı yanlış biliyorum yoksa ram dolduğunda bilgisayar kendisi sanal bir ram oluşturuyor mu ?
K013 cihazımdan gönderildi
Klavyem bozuldu nasıl düzeltebilirim? şu an dokunmatik klavye. manuel olarak bir düzeltme yöntemi var mı?
Peki son, 6GB RAM verirsen Performans artar diyorsun da FPS artmaz dedin az önce pls :'(6gb sanal bellek bayağı güzel perfonmans sağlar gibi oyuna göre değişir yinede verilen sanal belleğin fazlalığı her hangi bir zararda bulunmaz![]()
Peki son, 6GB RAM verirsen Performans artar diyorsun da FPS artmaz dedin az önce pls :'(
Aynen Nearest falan da var çözemedim :'(MipMap filtrelemelerinden Trilinear ve Linear arasındaki fark nedir ?
Horizon-Based Ambient Occlusion Plus (+) MHBAO ve HDAO birleşiminden oluşmaktadır gibisinden şeyler duydum. Sizce doğrumu
Genelde grafikle uğraşırım fakatAynen Nearest falan da var çözemedim :'(
MipMap filtrelemelerinden Trilinear ve Linear arasındaki fark nedir ?
Horizon-Based Ambient Occlusion Plus (+) MHBAO ve HDAO birleşiminden oluşmaktadır gibisinden şeyler duydum. Sizce doğrumu
ben sorumun cevabını alamadım![]()