TheBlueDeath
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
O zaman o mantığı biliyosun onun gibi bir oyun yok mu?Ben 1 yıl kadar oynadım Nostale oyunu çok iyi biliyorum.
O zaman o mantığı biliyosun onun gibi bir oyun yok mu?Ben 1 yıl kadar oynadım Nostale oyunu çok iyi biliyorum.
Oyun güzel oynarım ben bunuda türkçe desteği yok muTales of prites II oynayabilirsin chibi MMORPG'dir kendisi
Mayıntarlasına laf atmayın *-*
Rust ve The Forest.
Crysis 3
Beleş olarak TF2.
G-Mod dediğin multiplayer özelliklerine uyuyor.Onun dışında Postal 2 ve Postal 3 de süper oyunlardan biri bana göre.L4D2'de arkadaşlarla oynadığında çok sarıyor diyorlar fakat benim arkadaş çevrem L4D2 oynamadığı için pek düzgün bir şekilde öneremem.
Okumaya üşenen arkadaşlar lütfen cevap yazmasınamerika Online, Biraz eski ama TaleWorlds, DC Universe Şu an için aklıma gelen başka oyun yok geldikçe yazarım.
Okumaya üşendiğim falan yok ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum ve tek sorunu Chibi olmaması eğer oynamak istersen diye bunları yazmıştım hepsi de gayet eğlenceli. Yani başta da dediğim gibi amacım sadece yardımcı olup oyun bulmak isteyen diğer arkadaşlara da yol göstermekti.Okumaya üşenen arkadaşlar lütfen cevap yazmasın
Benim kriterlere göre verirsen gayet iyi olurdu yani tek kriterim chibi değil bu arada.Okumaya üşendiğim falan yok ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum ve tek sorunu Chibi olmaması eğer oynamak istersen diye bunları yazmıştım hepsi de gayet eğlenceli. Yani başta da dediğim gibi amacım sadece yardımcı olup oyun bulmak isteyen diğer arkadaşlara da yol göstermekti.
Diğer tüm kriterlerine uyduğunu sanıyorum.Benim kriterlere göre verirsen gayet iyi olurdu yani tek kriterim chibi değil bu arada.
Silah yok demiştim hepsindede var chibi olsun demiştim yok online olması belki var. Hayır uymuyorDiğer tüm kriterlerine uyduğunu sanıyorum.
Nerden çıktı bilmiyorum ama benim aklımda oklu silahlı savaş oyunu kalmışSilah yok demiştim hepsindede var chibi olsun demiştim yok online olması belki var. Hayır uymuyor
Baktım oyun yok indiriyorum şu an zaten kaç levelsin ben 51Neden Nostaleye devam etmiyorsun bende çok uzun zamandır oynuyordum şimdi tekrar başlayacağım beraber oynarız![]()