Oyun Önerinissssss

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tales of prites II oynayabilirsin chibi MMORPG'dir kendisi ^_^
Mayıntarlasına laf atmayın *-*

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Rust ve The Forest.
Crysis 3
Beleş olarak TF2.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
G-Mod dediğin multiplayer özelliklerine uyuyor.Onun dışında Postal 2 ve Postal 3 de süper oyunlardan biri bana göre.L4D2'de arkadaşlarla oynadığında çok sarıyor diyorlar fakat benim arkadaş çevrem L4D2 oynamadığı için pek düzgün bir şekilde öneremem.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Rust ve The Forest.
Crysis 3
Beleş olarak TF2.

G-Mod dediğin multiplayer özelliklerine uyuyor.Onun dışında Postal 2 ve Postal 3 de süper oyunlardan biri bana göre.L4D2'de arkadaşlarla oynadığında çok sarıyor diyorlar fakat benim arkadaş çevrem L4D2 oynamadığı için pek düzgün bir şekilde öneremem.

Ben diyom dayı siz anlıyonuz ayı dikkatli okusanız kriterleri hani? :D

Lanetli Creeper

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okumaya üşenen arkadaşlar lütfen cevap yazmasın
Okumaya üşendiğim falan yok ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum ve tek sorunu Chibi olmaması eğer oynamak istersen diye bunları yazmıştım hepsi de gayet eğlenceli. Yani başta da dediğim gibi amacım sadece yardımcı olup oyun bulmak isteyen diğer arkadaşlara da yol göstermekti.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Okumaya üşendiğim falan yok ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum ve tek sorunu Chibi olmaması eğer oynamak istersen diye bunları yazmıştım hepsi de gayet eğlenceli. Yani başta da dediğim gibi amacım sadece yardımcı olup oyun bulmak isteyen diğer arkadaşlara da yol göstermekti.
Benim kriterlere göre verirsen gayet iyi olurdu yani tek kriterim chibi değil bu arada.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden Nostaleye devam etmiyorsun bende çok uzun zamandır oynuyordum şimdi tekrar başlayacağım beraber oynarız :D