AlichosTR
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
1500 dolar sınırsız kullanım.Aylık 75.(Şimdi baktı.)1500 dolar
K013 cihazımdan gönderildi
1500 dolar sınırsız kullanım.Aylık 75.(Şimdi baktı.)1500 dolar
Ben sınırsız istiyorum işte1500 dolar sınırsız kullanım.Aylık 75.(Şimdi baktı.)
Cevap değişmez raad reel takılırsın.Fakat tek bir sorun bedava sürümle o kadar para edecek bir oyunu ne zamana bitirebilirsin?Fikir olarak mümkün ve karışamazlar dene bence.Ben sınırsız istiyorum işte
Bizim ekiple hallolurCevap değişmez raad reel takılırsın.Fakat tek bir sorun bedava sürümle o kadar para edecek bir oyunu ne zamana bitirebilirsin?Fikir olarak mümkün ve karışamazlar dene bence.
Beleş veriyorsan nesine ortak olacak o_OAnlamıyorum niçin beleş versiyonunda 100.000 üzerinde gelirimiz varsa yüzde 1 ine Unity ortak oluyor? Kendimiz ****** diyemez miyiz? Gelirimiz yoksa beleş veriyorsak?
Hayır bide mesala o kadar gelirimiz var ortak olmak istiyor sende izin vermiyorsun... Dava açmak dışında gidip yazılımını mı kesicek?Beleş veriyorsan nesine ortak olacak o_O
O paranın tamamını ister, ve yazılımı kesebilirHayır bide mesala o kadar gelirimiz var ortak olmak istiyor sende izin vermiyorsun... Dava açmak dışında gidip yazılımını mı kesicek?
Yaşasın crack gücü!O paranın tamamını ister, ve yazılımı kesebilir
Yasasın siber savaş !Yaşasın crack gücü!
Hala yanıt alamadım ?Bizim ekiple halloluryanlız oyunu free versiyonda yapıp pro ya geçtiğimde ortak olmayacaklar değil mı paraya ? Bir de steam vergi kesiyor mu ? Vergiyi elimle vermek istemiyorum da
Steam'e ilk oyun koymak beleş.Fakat bunu bir seri olarak devam ettireceksen vergi değil de daha farklı bir şekilde senden ücret keseceketir.Hala yanıt alamadım ?
Vergi kesmiyorsa benim ödemem gerekir ve ben ödemezsem suç olur ???Steam'e ilk oyun koymak beleş.Fakat bunu bir seri olarak devam ettireceksen vergi değil de daha farklı bir şekilde senden ücret keseceketir.
Steam devlet değil ki ya da en basitinden sadece tek devlet için çalışmıyor ki senden vergi kessin.Steam'e ilk oyundan sonra başka oyun koymaya çalışırsan senden belli bir miktar para isteyecektir sadece.Yani vergiymiş falan onlar hep yalan.Vergi kesmiyorsa benim ödemem gerekir ve ben ödemezsem suç olur ???
Yani suç değil ? bir de şu var;Steam devlet değil ki ya da en basitinden sadece tek devlet için çalışmıyor ki senden vergi kessin.Steam'e ilk oyundan sonra başka oyun koymaya çalışırsan senden belli bir miktar para isteyecektir sadece.Yani vergiymiş falan onlar hep yalan.
yanlız oyunu free versiyonda yapıp pro ya geçtiğimde ortak olmayacaklar değil mı paraya ?