Neden Unity Kullanmalı/Kullanmamalı ? [Rehber]

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Cevap değişmez raad reel takılırsın.Fakat tek bir sorun bedava sürümle o kadar para edecek bir oyunu ne zamana bitirebilirsin?Fikir olarak mümkün ve karışamazlar dene bence.
Bizim ekiple hallolur :p yanlız oyunu free versiyonda yapıp pro ya geçtiğimde ortak olmayacaklar değil mı paraya ? Bir de steam vergi kesiyor mu ? Vergiyi elimle vermek istemiyorum da -_-

K013 cihazımdan gönderildi

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamıyorum niçin beleş versiyonunda 100.000 üzerinde gelirimiz varsa yüzde 1 ine Unity ortak oluyor? Kendimiz ****** diyemez miyiz? Gelirimiz yoksa beleş veriyorsak?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vergi kesmiyorsa benim ödemem gerekir ve ben ödemezsem suç olur ???
Steam devlet değil ki ya da en basitinden sadece tek devlet için çalışmıyor ki senden vergi kessin.Steam'e ilk oyundan sonra başka oyun koymaya çalışırsan senden belli bir miktar para isteyecektir sadece.Yani vergiymiş falan onlar hep yalan.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Steam devlet değil ki ya da en basitinden sadece tek devlet için çalışmıyor ki senden vergi kessin.Steam'e ilk oyundan sonra başka oyun koymaya çalışırsan senden belli bir miktar para isteyecektir sadece.Yani vergiymiş falan onlar hep yalan.
Yani suç değil ? bir de şu var;
yanlız oyunu free versiyonda yapıp pro ya geçtiğimde ortak olmayacaklar değil mı paraya ?