S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Neresi spam kuzum :/ Ben yatıyorum.Spam yapma gulum bir tarafların acır sonra.![]()
Neresi spam kuzum :/ Ben yatıyorum.Spam yapma gulum bir tarafların acır sonra.![]()
Her zaman rahat ol bırak kız sana gelsin konuşma tarzını değiştir daha gizemli ol bak nasıl üzerine gelecekler.Selam canüm
Slm
Napüyün nasülsün
Hic oyle su iciyorm sen napiyorsn
Her zamankü gibi işsizlik
Hmm
İlgi alanların nelerdir
Muzik dinlemek
Ne tür müzikler dinlersin genellikle
Rap
Metal tavsiye ederim
Yok.aman
Herkezin dinlediği metallere benzemiyor dediğim metal
Olsn herneyse
Hüms kaç yaşındasın resime göre 15 16 gibi duruyorsun
15
Hüms lise 1 e gidiyorsun sanürsam
2000 doğumlusun ?
14 yaşında diyelim biz ona
Hyr
2000 doğumlu değilmisin
Yok evt
Tamam üşte 14
Meslek lisesinemi gidiyorsun biraz saçma soru oldu idare et
Evad
Gelecek sene hangi bölümü seçmeyi planlıyorsun
Cicik gelisim
Her hangi bir normal insanlardan daha üstün bir yaptığın bir şey varmı
Bilmem
Müzikten başka neler ile ilgilenirsin
Uyumkala
Kendini diğer insanlardan ayıran özellik olarak neyi tanımlayabilirsin
Bilmiyorm
Kendinin en sevdiği özellik olarak tanımladığı şey nedir
Görüldü yazısı yazmasının halinde cevap vermeyiş üzüyür benü
Telefonu resetledm
K.b
Nö problem
Oq
Kendinin en sevdiği özellik olarak tanımladığı şey nedir
Bilmiyom
-------------------
Sonra muhde neden kızlardan soğuyor
Sonunda "" olanlar benim mesajım
![]()
Her zaman rahat ol bırak kız sana gelsin konuşma tarzını değiştir daha gizemli ol bak nasıl üzerine gelecekler.
Denendi ve olumlu sonuç alındı*
Bro sen konuşma tarzında kaybediyorsun.Dikkat edersen konuşma tarzında bir sıkıcılık var ki insanı geri itiyor.Öyle işsiz saçma boş adammışsın gibi görünüyorsun konuşma tarzını değiştirmek şart eğer kızlarla konuşacaksan.Öbür türlü bırak kızları erkekler bile sana yaklaşmaz.Zürün ün sözde lezbiyen kız arkadaşlarından teki
Bende baktım kesin yolda hep gördüğüm tipik kızlardan vede incelemek için fücübüktan ekledim dediğim gibi normal çıktı hiçbir yavşama amacım yok![]()
Her ne kadar bu taktiği önersem de bir açıdan önermiyorum çünkü çok fazla rağbet göreceksiniz ve kızlardan başınız ağıracak ben şahsen bu taktiği face book üzerinde yabancılarda denedim ve her face booka'a girişimde kendimi çevrim dışı yapar hale geldim.[DOUBLEPOST=1416011528,1416011377][/DOUBLEPOST]
Bro sen konuşma tarzında kaybediyorsun.Dikkat edersen konuşma tarzında bir sıkıcılık var ki insanı geri itiyor.Öyle işsiz saçma boş adammışsın gibi görünüyorsun konuşma tarzını değiştirmek şart eğer kızlarla konuşacaksan.Öbür türlü bırak kızları erkekler bile sana yaklaşmaz.![]()
Bende bu yaşıma kadar kadar hiçbir kızla çıkmadım çünkü istemedim,bunu kendime layık görmedim bu namus meselesi.Şimdi ''ya ne alaka?'' dersiniz ben size şöyle açıklayayım.İslamiyette ergenliğe girmiş iki cinsin beraber takılması pek hoş görülmeyen bir şeydir tamam takılmayacaksınız diye bir kural yok takılın çıkın o size kalmış fakat yok elini tutma yok dudaktan öpme yok kucak oturtma,makas alma falan işte bunlar namusla alakalı meseleler biliyorum ki daha ileriye gidenlerde var zorla yapanlarda var ama ben bu değilim ben böyle bir şeyi kendime yakıştıramam.Yaşım geldiğinde daha doğrusu uygun zaman geldiğinde kızlarla çıkmaya başlarım ha şimdi de çıkarım istesem eğlenmek amaçlı ama namus meselesine dikkat etmeye çalışırım ama biliyorum ki 2 karşı cins beraber gezerken aslında 2 kişi değil 3 kişidirler o yüzden belki nefsime veya 3. kişiye yenik düşer de ters bir şey yaparsam diye yine kendimi tutmalıyım hiçbir kızla çıkmamalıyım.Öncelikle tüyoları öğreneceksin işi kapacaksın zamanın geldiğin de de dikkat ederek bu işi doğru bir şekilde yapacaksın ya da asıl kişiyi bekleyeceksin.Bu dediğin normal bir şey normalde düzgün konuşabiliyorum bunun sebebi gerçek hayatta söylediklerimi düşünmeden söylemem ile kaynaklanan duygu açıkları bu yüzden pek konuşmayı sevmem kızları sevmediğim içinde genelde bilerek itici konuşuyorum![]()
Konuşun ki konuşalım.Fazla derin sessizlik oldu![]()
Konuşun ki konuşalım.![]()
O nereden çıktı şimdi?Benim fazla karmaşık bir hayatım yok malesef![]()
Neyse yarın(!) bakarız yat uyu dinlen.Aslında o yarın bu gün olacak ama her neyseAnlatabilecek pek birşeyim yok![]()
Neyse yarın(!) bakarız yat uyu dinlen.Aslında o yarın bu gün olacak ama her neysesabah şöyle kalk güzel bir kahvaltı hazırla kendine miss bak şimdi yatıp kalkasım geldi İnşallah geç kalmam
Hadi ben yattım hayırlı sabahlar!
![]()