Gece Muhabbeti - 2

M

MUHDE

Ziyaretçi
Selam canüm :(

Slm
Napüyün nasülsün :(

Hic oyle su iciyorm sen napiyorsn
Her zamankü gibi işsizlik :(

Hmm
İlgi alanların nelerdir :(

Muzik dinlemek
Ne tür müzikler dinlersin genellikle :(

Rap
Metal tavsiye ederim :(

Yok.aman
Herkezin dinlediği metallere benzemiyor dediğim metal :(

Olsn herneyse
Hüms kaç yaşındasın resime göre 15 16 gibi duruyorsun :(

15
Hüms lise 1 e gidiyorsun sanürsam :(
2000 doğumlusun ? :(

14 yaşında diyelim biz ona :(

Hyr
2000 doğumlu değilmisin :(

Yok evt
Tamam üşte 14 :(
Meslek lisesinemi gidiyorsun biraz saçma soru oldu idare et :(

Evad
Gelecek sene hangi bölümü seçmeyi planlıyorsun :(

Cicik gelisim
Her hangi bir normal insanlardan daha üstün bir yaptığın bir şey varmı :(

Bilmem
Müzikten başka neler ile ilgilenirsin :(

Uyumkala
Kendini diğer insanlardan ayıran özellik olarak neyi tanımlayabilirsin :(

Bilmiyorm
Kendinin en sevdiği özellik olarak tanımladığı şey nedir :(
Görüldü yazısı yazmasının halinde cevap vermeyiş üzüyür benü :(

Telefonu resetledm

K.b
Nö problem :(

Oq

Bilmiyom
-------------------
Sonra muhde neden kızlardan soğuyor :(
Sonunda ":(" olanlar benim mesajım :(

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam canüm :(

Slm
Napüyün nasülsün :(

Hic oyle su iciyorm sen napiyorsn
Her zamankü gibi işsizlik :(

Hmm
İlgi alanların nelerdir :(

Muzik dinlemek
Ne tür müzikler dinlersin genellikle :(

Rap
Metal tavsiye ederim :(

Yok.aman
Herkezin dinlediği metallere benzemiyor dediğim metal :(

Olsn herneyse
Hüms kaç yaşındasın resime göre 15 16 gibi duruyorsun :(

15
Hüms lise 1 e gidiyorsun sanürsam :(
2000 doğumlusun ? :(

14 yaşında diyelim biz ona :(

Hyr
2000 doğumlu değilmisin :(

Yok evt
Tamam üşte 14 :(
Meslek lisesinemi gidiyorsun biraz saçma soru oldu idare et :(

Evad
Gelecek sene hangi bölümü seçmeyi planlıyorsun :(

Cicik gelisim
Her hangi bir normal insanlardan daha üstün bir yaptığın bir şey varmı :(

Bilmem
Müzikten başka neler ile ilgilenirsin :(

Uyumkala
Kendini diğer insanlardan ayıran özellik olarak neyi tanımlayabilirsin :(

Bilmiyorm
Görüldü yazısı yazmasının halinde cevap vermeyiş üzüyür benü :(

Telefonu resetledm

K.b
Nö problem :(

Oq

Bilmiyom
-------------------
Sonra muhde neden kızlardan soğuyor :(
Sonunda ":(" olanlar benim mesajım :(
Her zaman rahat ol bırak kız sana gelsin konuşma tarzını değiştir daha gizemli ol bak nasıl üzerine gelecekler. :kgül:
Denendi ve olumlu sonuç alındı*

M

MUHDE

Ziyaretçi
Her zaman rahat ol bırak kız sana gelsin konuşma tarzını değiştir daha gizemli ol bak nasıl üzerine gelecekler. :kgül:
Denendi ve olumlu sonuç alındı*

Zürün ün sözde lezbiyen kız arkadaşlarından teki :(
Bende baktım kesin yolda hep gördüğüm tipik kızlardan vede incelemek için fücübüktan ekledim dediğim gibi normal çıktı hiçbir yavşama amacım yok :(

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her ne kadar bu taktiği önersem de bir açıdan önermiyorum çünkü çok fazla rağbet göreceksiniz ve kızlardan başınız ağıracak ben şahsen bu taktiği face book üzerinde yabancılarda denedim ve her face booka'a girişimde kendimi çevrim dışı yapar hale geldim. :kgül:[DOUBLEPOST=1416011528,1416011377][/DOUBLEPOST]
Zürün ün sözde lezbiyen kız arkadaşlarından teki :(
Bende baktım kesin yolda hep gördüğüm tipik kızlardan vede incelemek için fücübüktan ekledim dediğim gibi normal çıktı hiçbir yavşama amacım yok :(
Bro sen konuşma tarzında kaybediyorsun.Dikkat edersen konuşma tarzında bir sıkıcılık var ki insanı geri itiyor.Öyle işsiz saçma boş adammışsın gibi görünüyorsun konuşma tarzını değiştirmek şart eğer kızlarla konuşacaksan.Öbür türlü bırak kızları erkekler bile sana yaklaşmaz. :kgül:

M

MUHDE

Ziyaretçi
Her ne kadar bu taktiği önersem de bir açıdan önermiyorum çünkü çok fazla rağbet göreceksiniz ve kızlardan başınız ağıracak ben şahsen bu taktiği face book üzerinde yabancılarda denedim ve her face booka'a girişimde kendimi çevrim dışı yapar hale geldim. :kgül:[DOUBLEPOST=1416011528,1416011377][/DOUBLEPOST]
Bro sen konuşma tarzında kaybediyorsun.Dikkat edersen konuşma tarzında bir sıkıcılık var ki insanı geri itiyor.Öyle işsiz saçma boş adammışsın gibi görünüyorsun konuşma tarzını değiştirmek şart eğer kızlarla konuşacaksan.Öbür türlü bırak kızları erkekler bile sana yaklaşmaz. :kgül:

Bu dediğin normal bir şey normalde düzgün konuşabiliyorum bunun sebebi gerçek hayatta söylediklerimi düşünmeden söylemem ile kaynaklanan duygu açıkları bu yüzden pek konuşmayı sevmem kızları sevmediğim içinde genelde bilerek itici konuşuyorum :(

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu dediğin normal bir şey normalde düzgün konuşabiliyorum bunun sebebi gerçek hayatta söylediklerimi düşünmeden söylemem ile kaynaklanan duygu açıkları bu yüzden pek konuşmayı sevmem kızları sevmediğim içinde genelde bilerek itici konuşuyorum :(
Bende bu yaşıma kadar kadar hiçbir kızla çıkmadım çünkü istemedim,bunu kendime layık görmedim bu namus meselesi.Şimdi ''ya ne alaka?'' dersiniz ben size şöyle açıklayayım.İslamiyette ergenliğe girmiş iki cinsin beraber takılması pek hoş görülmeyen bir şeydir tamam takılmayacaksınız diye bir kural yok takılın çıkın o size kalmış fakat yok elini tutma yok dudaktan öpme yok kucak oturtma,makas alma falan işte bunlar namusla alakalı meseleler biliyorum ki daha ileriye gidenlerde var zorla yapanlarda var ama ben bu değilim ben böyle bir şeyi kendime yakıştıramam.Yaşım geldiğinde daha doğrusu uygun zaman geldiğinde kızlarla çıkmaya başlarım ha şimdi de çıkarım istesem eğlenmek amaçlı ama namus meselesine dikkat etmeye çalışırım ama biliyorum ki 2 karşı cins beraber gezerken aslında 2 kişi değil 3 kişidirler o yüzden belki nefsime veya 3. kişiye yenik düşer de ters bir şey yaparsam diye yine kendimi tutmalıyım hiçbir kızla çıkmamalıyım.Öncelikle tüyoları öğreneceksin işi kapacaksın zamanın geldiğin de de dikkat ederek bu işi doğru bir şekilde yapacaksın ya da asıl kişiyi bekleyeceksin. :kgül:

Son düzenleme:

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlatabilecek pek birşeyim yok :(
Neyse yarın(!) bakarız yat uyu dinlen.Aslında o yarın bu gün olacak ama her neyse :D sabah şöyle kalk güzel bir kahvaltı hazırla kendine miss bak şimdi yatıp kalkasım geldi İnşallah geç kalmam :D Hadi ben yattım hayırlı sabahlar! :kgül:

M

MUHDE

Ziyaretçi
Neyse yarın(!) bakarız yat uyu dinlen.Aslında o yarın bu gün olacak ama her neyse :D sabah şöyle kalk güzel bir kahvaltı hazırla kendine miss bak şimdi yatıp kalkasım geldi İnşallah geç kalmam :D Hadi ben yattım hayırlı sabahlar! :kgül:

Eyü geceler canım güneşi pek sevmediğimden dolayı gece hayatına alışığım eyü geceler senin için tabü :(