Amansızlar üye alımları

• Konuyu başlatan MUHDE
  • Başlangıç tarihi

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Android telefonlar için yapılmış en bottan işletim sistemi benim gözümde sebebi ise ciddi anlamda yapıcaklarını kısıtlaması gönül isterki telefona xp atıp rahat edelim ama ilk düzgün (düzgün değil sadece öyle sanılıyor) android olduğu için çoğu telefon şirketi android i ana işletim sistemi gibi benimsediği için android önemli yoksa kendisi görülebilecek en kötü işletim sistemleri arasında

Python* güzel bir dil ancak windows üzerine python kurupta kullanılabildiği için bazı sorunlara yol açabiliyor bu sorunlar performans veya çalışan kodların çalışmaması ile örnek verebilir
Bu Dilleri Vermemin Sebebi Başlangıç İçin Güzel Ve Basit Olmalarıydı Kendinizi Geliştirdikçe C Dİline Kadar Yolu Var

M

MUHDE

Ziyaretçi
Bu Dilleri Vermemin Sebebi Başlangıç İçin Güzel Ve Basit Olmalarıydı Kendinizi Geliştirdikçe C Dİline Kadar Yolu Var

Dil öğrenmek zor bir şey değil sonuçta internette her türlü bilgi mevcut cpp(C++) üzerinde yoğunlaştık @Vienicome adlı kişicik ile gerçi ben bir şey yapmıyorum o ayrı performans ve uyumluluk açısından sınırlama olmayışının v.s v.s bayağı güzel bir dil kendisi :(

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Dil öğrenmek zor bir şey değil sonuçta internette her türlü bilgi mevcut cpp(C++) üzerinde yoğunlaştık @Vienicome adlı kişicik ile gerçi ben bir şey yapmıyorum o ayrı performans ve uyumluluk açısından sınırlama olmayışının v.s v.s bayağı güzel bir dil kendisi :(
Erenbulbulun senin yaptığın spam programıyla profilime yaptığı saldırı*

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Skype kullanmıyorum çok gereksiz özelliklere ve performans açısından özürlü bir program olduğu için vienicome den hamachi ağlarından yer iste o konu için :(
Ama sen dediydin Toplama kampi icimm skype gel diye
Zaten hamachi kullanmiyorum internet baglantimi taciz ediyor :'(

M

MUHDE

Ziyaretçi
Forumdan özel mesaj yolu ile bana ulaşabilirsiniz başvuracak veya başvurmayacak kişiler :(
//Çaktırmadan konuyu güncellemeye çalıştı* sadece "güncel" yazma gereği duymadı*