Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum , kafayı yemek üzereyim .

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Belden herzaman aşaği düşünmelisin unutma bunu. :) [Gelecek için bir plan sonra geçirmeyeysin "EREKSİYON"]

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Belden herzaman aşaği düşünmelisin unutma bunu. :) [Gelecek için bir plan sonra geçirmeyeysin "EREKSİYON"]
Kizi cinsel organinla degil beynin ve kalbinle seveceksin. Ben de sevdim, ve sana sunu rahatlikla soyleyebilirim ki, bu konunun bel altina vurulmasi hic hos degil.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kizi cinsel organinla degil beynin ve kalbinle seveceksin. Ben de sevdim, ve sana sunu rahatlikla soyleyebilirim ki, bu konunun bel altina vurulmasi hic hos degil.
Tam olarak aşk olmuyor galiba bu, çünkü aşık da olmuştum zamanında. Ancak

Düşünemiyoruz hocam insan kıyamıyor.
Hmm haklısınız. :) O organla değil kalple sevmelisin. Ve gene haklısınız o dediğim aşk değil sadece bir zevk asil aşk zevkden ibaret değildir. :) [Bana hocam demeyin lan EGO'm kalkacak sonra]

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Olmaz mi sence? harikulade bir şekilde tutar diyorum. Sonuçta ilkokul aşkımız ile lise aşkımız illaki farkli olacaktir. :)
+1
lisede olan asklar ask degil sadece cinselliktir.
hormonlarin tamamen salgilanmaya basladigi andir ve ne yaptiginizi bilmez, sadece kendi kafanizla hareket edersiniz ve yuze bakmadan once bel alti bakarsiniz

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlla elinde sonunda evlenecek birini bulursun kapısında sabahlıcan ve sonunda onu nikah masasına oturtup bir ömür için anlaşabileceğin ama o ölürse hayat sanki sana bütün ışıklarını kapamış gibi mutsuzluğa kapılırsın işte o zaman ne demek istediğimi anlarsın

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İlla elinde sonunda evlenecek birini bulursun kapısında sabahlıcan ve sonunda onu nikah masasına oturtup bir ömür için anlaşabileceğin ama o ölürse hayat sanki sana bütün ışıklarını kapamış gibi mutsuzluğa kapılırsın işte o zaman ne demek istediğimi anlarsın
Yaşli dedelerin nineleri ölünce ******* ediyorlar değil mi? fantezim var şımdı ereksiyon yaşıcam. :p

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
bir şey hissetmiyor olsaydın ona 2. Kez sormazdın
Çok sey biliyorsun a farkında değilsin çünkü daha çok sey bilmek istiyorsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi