Kizi cinsel organinla degil beynin ve kalbinle seveceksin. Ben de sevdim, ve sana sunu rahatlikla soyleyebilirim ki, bu konunun bel altina vurulmasi hic hos degil.Belden herzaman aşaği düşünmelisin unutma bunu.[Gelecek için bir plan sonra geçirmeyeysin "EREKSİYON"]
Düşünemiyoruz hocam insan kıyamıyor.Belden herzaman aşaği düşünmelisin unutma bunu.[Gelecek için bir plan sonra geçirmeyeysin "EREKSİYON"]
Kizi cinsel organinla degil beynin ve kalbinle seveceksin. Ben de sevdim, ve sana sunu rahatlikla soyleyebilirim ki, bu konunun bel altina vurulmasi hic hos degil.
Hmm haklısınız.Tam olarak aşk olmuyor galiba bu, çünkü aşık da olmuştum zamanında. Ancak
Düşünemiyoruz hocam insan kıyamıyor.
Niye ölmek isteyesin ki başka birisini bulursun sonuçta değil mi? [I'm TesterÖnemli olan onun için ölebilecek kadar sevmektir
Başka biri onun yerini tutabilecek kadar iyi olurmu sence ?Niye ölmek isteyesin ki başka birisini bulursun sonuçta değil mi? [I'm Tester]
Olmaz mi sence? harikulade bir şekilde tutar diyorum. Sonuçta ilkokul aşkımız ile lise aşkımız illaki farkli olacaktir.Başka biri onun yerini tutabilecek kadar iyi olurmu sence ?
+1Olmaz mi sence? harikulade bir şekilde tutar diyorum. Sonuçta ilkokul aşkımız ile lise aşkımız illaki farkli olacaktir.![]()
Yaşli dedelerin nineleri ölünce ******* ediyorlar değil mi? fantezim var şımdı ereksiyon yaşıcam.İlla elinde sonunda evlenecek birini bulursun kapısında sabahlıcan ve sonunda onu nikah masasına oturtup bir ömür için anlaşabileceğin ama o ölürse hayat sanki sana bütün ışıklarını kapamış gibi mutsuzluğa kapılırsın işte o zaman ne demek istediğimi anlarsın
Yeri gelince anlarsınYaşli dedelerin nineleri ölünce ******* ediyorlar değil mi? fantezim var şımdı ereksiyon yaşıcam.![]()
Sevdiğin için yaz tutarsin AMA ONUN İÇİN KENDİ CANİNA KİYMAKTA NEYİN NESİ OLUYOR LEN?Yeri gelince anlarsın