Ben Yeni Üye :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
hoooop hişşşşşttt

your ego is my lego
this is bedo
attım gol girdi
dövdüm sol girdi
Fenerbahçeye laf atana demir direk bol girdi :p

This is my life <3
Ego = Zindev < Ben

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Inanmayacaksiniz ama, ben de aynalarin ust kismina bakamiyorum. Kucukken izledigim Bloody Mary filmi ve aynadan bakarken arkamda birini gormekten korkmamdan dolayi aynanin ust kismina bakamiyorum. Alt kisminda bir sorun yok tabii ki.
Beni gorur gormez taniyabilirsin. Genellikle espirili bir kisilige sahibimdir, insanlari guldurmeye bayilirim.
Hemen her konuda az da olsa bilgim vardir. En buyuk ilgi alanim telefonlardir. Forumda asiri derecede aktifimdir. Turkce'ye dikkat ederim. Genellikle telefondan girdigim icin konularda InternetExplorer gibi gozukebilirim. Boyle garip bir insanim ama ayni zamanda fazlasiyla siradanim.
Foruma hosgeldin. Forumda gordukce ister istemez tanirsin beni.

Öncelikle teşekkürler, tanıştığımıza memnun oldum belkide böyle bir konu açmasaydım sizde ayna korkunuzu paylaşamamış olurdunuz :D paylaştığın için teşekkürler diğer insanların da aynadan korktuğunu görmek hoşuma gidiyor. Teşekkürler hoşbulduk :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Öncelikle teşekkürler, tanıştığımıza memnun oldum belkide böyle bir konu açmasaydım sizde ayna korkunuzu paylaşamamış olurdunuz :D paylaştığın için teşekkürler diğer insanların da aynadan korktuğunu görmek hoşuma gidiyor. Teşekkürler hoşbulduk :)
Ayna karşısındayım şu an

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Aslında şaşırtıcı ama nette tanıştığım çoğu insan aynadan korkuyo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynadan korkmayan arkadaşlar için "Aynalar" ve "Aynalar 2" korku filmlerini öneriyorum..

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yeni Gelen Biriyle bir tek ben tanışmamışım :D. Selam kardeşim foruma hoşgelmişsin.
Ben daha çok beyaz hacker, Wallpaper, Photoshop benzeri şeyler ile uğraşıyorum.
Forumda ilgi alanım sunuculardır.
Son zamanlarda forumda çok daha etkinim.
Eğer bir problemin olursa arkadaş olmak istersen bana özelden veya skype ulaşabilirsin.
Tabii ki sana daha çok bilgisayar aksesuarlarında yardımcı olabilirim.
Neyse fazla yazmayayayım :).
Hoşbulduk ve seninle arkadaş olmak benim için çok iyi bir durum olur acaba senden sitelerimde kullanmak için grafik istesem çizebilirmisin?

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin. Umarım kalici olursun deme gibi pek bi dusuncem yok git gide bozuluyor forum ama takiliyoz iste.Fobi saymaya kalksam olmaz.Sunu söyleyin. Panik atak, anksiyete bozukluğu,sinir ve takinti var :) Mc de build yapmaya severim arada. Sg,rush arada sunucularda oynama çevirim. Hosgeldin.
Teşekkürler hoşbulduk bende rush oynamayı severim bu konuda çok iyiyimdir. 2 Kişiyle bile 3 bölgeyi işgal ettik daha doğrusu sadece ben yeterliymişim adam sadece destek oldu :) :) minecraft oynamak istersen ve benimle video çekmek istersen mesajlaşabiliriz.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Inanmayacaksiniz ama, ben de aynalarin ust kismina bakamiyorum. Kucukken izledigim Bloody Mary filmi ve aynadan bakarken arkamda birini gormekten korkmamdan dolayi aynanin ust kismina bakamiyorum. Alt kisminda bir sorun yok tabii ki.
Beni gorur gormez taniyabilirsin. Genellikle espirili bir kisilige sahibimdir, insanlari guldurmeye bayilirim.
Hemen her konuda az da olsa bilgim vardir. En buyuk ilgi alanim telefonlardir. Forumda asiri derecede aktifimdir. Turkce'ye dikkat ederim. Genellikle telefondan girdigim icin konularda InternetExplorer gibi gozukebilirim. Boyle garip bir insanim ama ayni zamanda fazlasiyla siradanim.
Foruma hosgeldin. Forumda gordukce ister istemez tanirsin beni.
Bloody Mary...Aslın da bu gerçek bir olaydan dolayı ortaya çıkan bir şeydir.Bu kişi gerçekten de var ve bir otel odasında katlediliyor.Olayı açmayacağım malum korkan olur korkmayan olur psikolojisini bozan olur değil mi?
Bende ilk okuldayken aynalardan korkardım O ayrı bir konu ama sadece bizim evde ki bir tane aynadan.Nedeni ise ben doğmadan önce ölen dayımın kara kalem ile çizilmiş bir portresini yatağa yattığım zaman görmem ve aynada onun portresine baktıkça yüzünün bir tuhaf hal almasıydı iyice odaklandığım da kıvırcık saçlarını göremez oluyordum ve karşımda kel dişlek gözleri şiş bir şey ile karşılaşıyordum ve sanki bana sırıtıyor muş gibi ağzı tuhaf bir şekle giriyordu işte bu beni 1 - 2 yıl korkuttu anneme durumu defalarca izah etmeme rağmen sonunda ikna edip portreyi kaldırttım duvardan.Ve şimdi O portre gar dolabın arasında duruyor.