- En iyi cevaplar
- 0
:/ QesBu klip midir nedir ben bilmem de, bunlar sana yaramıyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:/ QesBu klip midir nedir ben bilmem de, bunlar sana yaramıyor
Ego = Zindev < Benhoooop hişşşşşttt
your ego is my lego
this is bedo
attım gol girdi
dövdüm sol girdi
Fenerbahçeye laf atana demir direk bol girdi
This is my life <3
Inanmayacaksiniz ama, ben de aynalarin ust kismina bakamiyorum. Kucukken izledigim Bloody Mary filmi ve aynadan bakarken arkamda birini gormekten korkmamdan dolayi aynanin ust kismina bakamiyorum. Alt kisminda bir sorun yok tabii ki.
Beni gorur gormez taniyabilirsin. Genellikle espirili bir kisilige sahibimdir, insanlari guldurmeye bayilirim.
Hemen her konuda az da olsa bilgim vardir. En buyuk ilgi alanim telefonlardir. Forumda asiri derecede aktifimdir. Turkce'ye dikkat ederim. Genellikle telefondan girdigim icin konularda InternetExplorer gibi gozukebilirim. Boyle garip bir insanim ama ayni zamanda fazlasiyla siradanim.
Foruma hosgeldin. Forumda gordukce ister istemez tanirsin beni.
Ayna karşısındayım şu anÖncelikle teşekkürler, tanıştığımıza memnun oldum belkide böyle bir konu açmasaydım sizde ayna korkunuzu paylaşamamış olurdunuzpaylaştığın için teşekkürler diğer insanların da aynadan korktuğunu görmek hoşuma gidiyor. Teşekkürler hoşbulduk
![]()
Öncelikle teşekkürler, tanıştığımıza memnun oldum belkide böyle bir konu açmasaydım sizde ayna korkunuzu paylaşamamış olurdunuzpaylaştığın için teşekkürler diğer insanların da aynadan korktuğunu görmek hoşuma gidiyor. Teşekkürler hoşbulduk
![]()
Bana olmuş ki bunu söyledim Miss. Ego.Rayandu aog klibinden aldi bende orjinal halini söyledim
Aynı sekilde sanada
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şşş Zindev gelirse döver biziBana olmuş ki bunu söyledim Miss. Ego.
Hoşbulduk ve seninle arkadaş olmak benim için çok iyi bir durum olur acaba senden sitelerimde kullanmak için grafik istesem çizebilirmisin?Yeni Gelen Biriyle bir tek ben tanışmamışım. Selam kardeşim foruma hoşgelmişsin.
Ben daha çok beyaz hacker, Wallpaper, Photoshop benzeri şeyler ile uğraşıyorum.
Forumda ilgi alanım sunuculardır.
Son zamanlarda forumda çok daha etkinim.
Eğer bir problemin olursa arkadaş olmak istersen bana özelden veya skype ulaşabilirsin.
Tabii ki sana daha çok bilgisayar aksesuarlarında yardımcı olabilirim.
Neyse fazla yazmayayayım.
Aynadan korkmayan arkadaşlar için "Aynalar" ve "Aynalar 2" korku filmlerini öneriyorum..
Evde yalnız kalınca aynadan çıkan çirkin kadınlar olurBen onları izlemedim çok korkuyorum. Izlesem bolur acaba
Teşekkürler hoşbulduk bende rush oynamayı severim bu konuda çok iyiyimdir. 2 Kişiyle bile 3 bölgeyi işgal ettik daha doğrusu sadece ben yeterliymişim adam sadece destek olduForuma hoşgeldin. Umarım kalici olursun deme gibi pek bi dusuncem yok git gide bozuluyor forum ama takiliyoz iste.Fobi saymaya kalksam olmaz.Sunu söyleyin. Panik atak, anksiyete bozukluğu,sinir ve takinti varMc de build yapmaya severim arada. Sg,rush arada sunucularda oynama çevirim. Hosgeldin.
Bloody Mary...Aslın da bu gerçek bir olaydan dolayı ortaya çıkan bir şeydir.Bu kişi gerçekten de var ve bir otel odasında katlediliyor.Olayı açmayacağım malum korkan olur korkmayan olur psikolojisini bozan olur değil mi?Inanmayacaksiniz ama, ben de aynalarin ust kismina bakamiyorum. Kucukken izledigim Bloody Mary filmi ve aynadan bakarken arkamda birini gormekten korkmamdan dolayi aynanin ust kismina bakamiyorum. Alt kisminda bir sorun yok tabii ki.
Beni gorur gormez taniyabilirsin. Genellikle espirili bir kisilige sahibimdir, insanlari guldurmeye bayilirim.
Hemen her konuda az da olsa bilgim vardir. En buyuk ilgi alanim telefonlardir. Forumda asiri derecede aktifimdir. Turkce'ye dikkat ederim. Genellikle telefondan girdigim icin konularda InternetExplorer gibi gozukebilirim. Boyle garip bir insanim ama ayni zamanda fazlasiyla siradanim.
Foruma hosgeldin. Forumda gordukce ister istemez tanirsin beni.
Benim için yapabilirmisin? Daha çok böyle havalı korkutucu ve tarz tasarımlarla ilgileniyorum. Oyunumda da öyle olmasını isterimde grafikler yeteri kadar havalı değil hatta kötü bile denilebilir.Edit olarak photoshop da banner felan yaparim
O filmler de ki de Bloody Mary.Aynadan korkmayan arkadaşlar için "Aynalar" ve "Aynalar 2" korku filmlerini öneriyorum..