Bcoder
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Lütfen şunu kaldır okumaya bile korkuyomBloody Mary...Aslın da bu gerçek bir olaydan dolayı ortaya çıkan bir şeydir.Bu kişi gerçekten de var ve bir otel odasında katlediliyor.Olayı açmayacağım malum korkan olur korkmayan olur psikolojisini bozan olur değil mi?
Bende ilk okuldayken aynalardan korkardım O ayrı bir konu ama sadece bizim evde ki bir tane aynadan.Nedeni ise ben doğmadan önce ölen dayımın kara kalem ile çizilmiş bir portresini yatağa yattığım zaman görmem ve aynada onun portresine baktıkça yüzünün bir tuhaf hal almasıydı iyice odaklandığım da kıvırcık saçlarını göremez oluyordum ve karşımda kel dişlek gözleri şiş bir şey ile karşılaşıyordum ve sanki bana sırıtıyor muş gibi ağzı tuhaf bir şekle giriyordu işte bu beni 1 - 2 yıl korkuttu anneme durumu defalarca izah etmeme rağmen sonunda ikna edip portreyi kaldırttım duvardan.Ve şimdi O portre gar dolabın arasında duruyor.
Photoshop ile benzerilerini birleştirerek sana yardımcı olabilirim. Ayrıca dikkatini çeken bir konu (herkesin dikkatini çekiyor) kalın - büyüklük 4 olarak yazıyorum alışkanlık buda![]()