Ben Yeni Üye :)

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bloody Mary...Aslın da bu gerçek bir olaydan dolayı ortaya çıkan bir şeydir.Bu kişi gerçekten de var ve bir otel odasında katlediliyor.Olayı açmayacağım malum korkan olur korkmayan olur psikolojisini bozan olur değil mi?
Bende ilk okuldayken aynalardan korkardım O ayrı bir konu ama sadece bizim evde ki bir tane aynadan.Nedeni ise ben doğmadan önce ölen dayımın kara kalem ile çizilmiş bir portresini yatağa yattığım zaman görmem ve aynada onun portresine baktıkça yüzünün bir tuhaf hal almasıydı iyice odaklandığım da kıvırcık saçlarını göremez oluyordum ve karşımda kel dişlek gözleri şiş bir şey ile karşılaşıyordum ve sanki bana sırıtıyor muş gibi ağzı tuhaf bir şekle giriyordu işte bu beni 1 - 2 yıl korkuttu anneme durumu defalarca izah etmeme rağmen sonunda ikna edip portreyi kaldırttım duvardan.Ve şimdi O portre gar dolabın arasında duruyor.
Lütfen şunu kaldır okumaya bile korkuyom :S[DOUBLEPOST=1417558822,1417558722][/DOUBLEPOST]amaç herkesin görmesini sağlamak mı :D
Photoshop ile benzerilerini birleştirerek sana yardımcı olabilirim. Ayrıca dikkatini çeken bir konu (herkesin dikkatini çekiyor) kalın - büyüklük 4 olarak yazıyorum alışkanlık buda :D

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bloody Mary...Aslın da bu gerçek bir olaydan dolayı ortaya çıkan bir şeydir.Bu kişi gerçekten de var ve bir otel odasında katlediliyor.Olayı açmayacağım malum korkan olur korkmayan olur psikolojisini bozan olur değil mi?
Bende ilk okuldayken aynalardan korkardım O ayrı bir konu ama sadece bizim evde ki bir tane aynadan.Nedeni ise ben doğmadan önce ölen dayımın kara kalem ile çizilmiş bir portresini yatağa yattığım zaman görmem ve aynada onun portresine baktıkça yüzünün bir tuhaf hal almasıydı iyice odaklandığım da kıvırcık saçlarını göremez oluyordum ve karşımda kel dişlek gözleri şiş bir şey ile karşılaşıyordum ve sanki bana sırıtıyor muş gibi ağzı tuhaf bir şekle giriyordu işte bu beni 1 - 2 yıl korkuttu anneme durumu defalarca izah etmeme rağmen sonunda ikna edip portreyi kaldırttım duvardan.Ve şimdi O portre gar dolabın arasında duruyor.
Aynayla portreyi nasil birbirine bagladin :/

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen şunu kaldır okumaya bile korkuyom :S[DOUBLEPOST=1417558822,1417558722][/DOUBLEPOST]amaç herkesin görmesini sağlamak mı :D
Cidden mi?[DOUBLEPOST=1417558913][/DOUBLEPOST]
Aynayla portreyi nasil birbirine bagladin :/
Ölü Adam - Aynalardan çıkan korkutucu mahlukatlar (Yok mu şu korku filmleri?) - Kara Kalem.
Haa bir de unutmadan portre gibi çizimlerde ki kişilerin gözlerinin hareket edip seni izlemesi O da var işte.

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence yazın iğrenç duruyo çok kaba duruyo

Site linki atıyım hangi grafikleri değiştirebileceğini söyle [YARIM KALMIŞ PROJE(DEVAM EDILMEKTEDIR)]

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normal yazınca bana biraz saçma geliyor ya çok küçük yada çok belirsiz oluyor. Simetri hastalığımdan dolayı düzenli olması gerekiyor yaptığım şeylerin ki bu yazımı da etkiliyor. Sonuçta hayır herkes görmese de olur.
Dur sana bir gıcıklık yapayım.
İmzan da ki satırların uzunluğu bir birine eşit değil. :(
Bu hastalık çok kötü bir şey kimi insan vardır bir yere çıkmadan evvel evde ki bütün resimleri objeleri süsleri eşyaları bir cetvel yardımı ile ortalama 2 saat inceleyip simetrik bir biçime getirdikten sonra dışarı çıkarlar.Çok gıcık bir şey bu Allah sana kolaylık versin. :(

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Cidden mi?[DOUBLEPOST=1417558913][/DOUBLEPOST]
Ölü Adam - Aynalardan çıkan korkutucu mahlukatlar (Yok mu şu korku filmleri?) - Kara Kalem.
Haa bir de unutmadan portre gibi çizimlerde ki kişilerin gözlerinin hareket edip seni izlemesi O da var işte.
shut up shut up shut up

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dragnoz steamda ekledim hangisi isen mesaj at please :)[DOUBLEPOST=1417559308,1417559243][/DOUBLEPOST]
tamam sakin ol ve at bir bro fist!

Ekrana at ama rahatlıyor insan. :p Ben bunu telefon da yapıyorum. :lol:
şimdi mi çektin sen bunu :D ağzıyla baf baf baf diyo :D bide sert yumruk atsa da telefonu kırsa :D

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dragnoz steamda ekledim hangisi isen mesaj at please :)[DOUBLEPOST=1417559308,1417559243][/DOUBLEPOST]
şimdi mi çektin sen bunu :D ağzıyla baf baf baf diyo :D bide sert yumruk atsa da telefonu kırsa :D
Ne çekmesi bir başkasının yaptığı bir GIF bu sadece :lol: ağzıylada ''bro fist'' diyor :D

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
nebiliyim hep bu adamı koyup duruyon :D[DOUBLEPOST=1417559644,1417559604][/DOUBLEPOST]özenti detected

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
nebiliyim hep bu adamı koyup duruyon :D
Çok komik ya bunu hep izlerken gülmekten yerlere yatıyorum :D
Ha birde FilhtyFrank var o da ayrı bir şey onun videosunu izlesen ona insan demezsin O derece birisi. :lol:
[DOUBLEPOST=1417559748,1417559676][/DOUBLEPOST]
nebiliyim hep bu adamı koyup duruyon :D[DOUBLEPOST=1417559644,1417559604][/DOUBLEPOST]özenti detected
NEIN!
Ben özenti değilim sevdiğim şeyleri profil foto ma koymayı veya da imzama koymayı seven bir insanım.Herkes öyle değil mi sonuçta?

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biride çıkıp demiyoki burası sohbet yeri mi diye[DOUBLEPOST=1417559825,1417559792][/DOUBLEPOST]Bro fist deyip duruyon adamda aynısını diyo :D
NEIN = almancada hayır demek

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biride çıkıp demiyoki burası sohbet yeri mi diye[DOUBLEPOST=1417559825,1417559792][/DOUBLEPOST]Bro fist deyip duruyon adamda aynısını diyo :D
NEIN = almancada ayır demek
Evet burası sohbet yeri konunun açıldığı forum sohbet bölümü. B)
Yalnız ard arda mesaja tarsan telde spam olarak sayılıyor e doğal olarak ta uyarı alıyorsun mesajlarını düzenleme yerinden yazacağın ek mesajları yazarsan senin için daha iyi olur.

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yalnız adam telefona elini yaklaştırıyo durduruyo videoyu sonra :D yumruk dediğin halil söyletmez gibi atılır :p
yalnız bu gidişle konu amacından iyice sapıcak :D