Lord_of_Chaos
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz bir süre önce ultra amatör bir çalışmam olan KaSe Kafe ile aranızdaydım. Bir daha böyle bir işe girişmem herhalde diye düşünüyordum ancak kafa dağıtmak için iyi bir yol olduğunu keşfettikten sonra ara ara uğraşmaya devam ettim ve gerçek anlamda ilk çalışmam diyebileceğim bu işi meydana getirdim. Öncelikle altını çizerek tekrar belirtmek isterim ki; Eleştiri kabulümdür ancak abartmadan ve kırmadan lütfen.
Bir de aslına bakarsanız tam olarak tamamladım denemez. Aklımda yapmayı planladığım bir kaç ufak şey daha vardı ancak bu haliyle de tamam sayılabileceğine ve belki sizlerin de ekleyip, fikir verebileceği şeyler olacağını düşününce şu an paylaşmak istedim. Bahçe fazla boş, biliyorum. Bahçeyle ve sur önüyle ilgili planlarım var ancak pek uğraşamadığım için ve detaylı olmasını istediğim için başka bir zamana bıraktım.
Şimdi, bu kadar açıklamadan sonra gelelim kuru fasulyenin faydalarına
Buyurun efenim;
Çitle çevrili alanı aslında askerlerin ya da korumaların alanı gibi düşündüm ama biraz fazla detaylı olacağını düşünerek erteledim. Belki sizlerden fikir de alabilirim.
Ön ve arka kapıda ki sarmaşıkları tamamen dekoratif olarak kullandım aslında. Biraz da nasıl bir kapı koyacağımı ya da nasıl düzenleyeceğimi kestiremediğimden idareten böyle bir şey yapayım istedim.
Burası da ağamızın şark bahçesi
Meyve sebze falan ayarlayacaktım ama ya ben beceremedim ya da zaten olmuyor 
Bir de aslına bakarsanız tam olarak tamamladım denemez. Aklımda yapmayı planladığım bir kaç ufak şey daha vardı ancak bu haliyle de tamam sayılabileceğine ve belki sizlerin de ekleyip, fikir verebileceği şeyler olacağını düşününce şu an paylaşmak istedim. Bahçe fazla boş, biliyorum. Bahçeyle ve sur önüyle ilgili planlarım var ancak pek uğraşamadığım için ve detaylı olmasını istediğim için başka bir zamana bıraktım.
Şimdi, bu kadar açıklamadan sonra gelelim kuru fasulyenin faydalarına
Çitle çevrili alanı aslında askerlerin ya da korumaların alanı gibi düşündüm ama biraz fazla detaylı olacağını düşünerek erteledim. Belki sizlerden fikir de alabilirim.
Ön ve arka kapıda ki sarmaşıkları tamamen dekoratif olarak kullandım aslında. Biraz da nasıl bir kapı koyacağımı ya da nasıl düzenleyeceğimi kestiremediğimden idareten böyle bir şey yapayım istedim.
Burası da ağamızın şark bahçesi