Ben diyeyim villa, Siz diyin Köşk

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz bir süre önce ultra amatör bir çalışmam olan KaSe Kafe ile aranızdaydım. Bir daha böyle bir işe girişmem herhalde diye düşünüyordum ancak kafa dağıtmak için iyi bir yol olduğunu keşfettikten sonra ara ara uğraşmaya devam ettim ve gerçek anlamda ilk çalışmam diyebileceğim bu işi meydana getirdim. Öncelikle altını çizerek tekrar belirtmek isterim ki; Eleştiri kabulümdür ancak abartmadan ve kırmadan lütfen.

Bir de aslına bakarsanız tam olarak tamamladım denemez. Aklımda yapmayı planladığım bir kaç ufak şey daha vardı ancak bu haliyle de tamam sayılabileceğine ve belki sizlerin de ekleyip, fikir verebileceği şeyler olacağını düşününce şu an paylaşmak istedim. Bahçe fazla boş, biliyorum. Bahçeyle ve sur önüyle ilgili planlarım var ancak pek uğraşamadığım için ve detaylı olmasını istediğim için başka bir zamana bıraktım.

Şimdi, bu kadar açıklamadan sonra gelelim kuru fasulyenin faydalarına :D Buyurun efenim;

Çitle çevrili alanı aslında askerlerin ya da korumaların alanı gibi düşündüm ama biraz fazla detaylı olacağını düşünerek erteledim. Belki sizlerden fikir de alabilirim.

Ön ve arka kapıda ki sarmaşıkları tamamen dekoratif olarak kullandım aslında. Biraz da nasıl bir kapı koyacağımı ya da nasıl düzenleyeceğimi kestiremediğimden idareten böyle bir şey yapayım istedim.

Burası da ağamızın şark bahçesi :D Meyve sebze falan ayarlayacaktım ama ya ben beceremedim ya da zaten olmuyor :D

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben diyeyim o kadar büyük bahçe ile yer israfı yapılmış bir ev sen de anca 400 bin lira edebilecek bir ev .-.

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bahçenin nasıl kullanılacağına göre değişir israf olup olmadığı bence :) Ağaoğlu Maytovırlendden o paraya anca 2+1 ev alırsın sen, bu müstakil :D Bahçe mangala müsait, çoluğu çocuğu sal gitsin :D

Evet, uzun bir bahçeye benzemiş çünkü uzun bir bahçe :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok hoş beğendim.
Başarılarının Devamını beklerim^^,

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bahçe aşırı boş olmuş.
Onun dışında terraform lütfen. :)
Binada ayrıntı yok biraz ayrıntılara ve çatıya özen göster.
Başarılar.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orada acayip bir subliminal var. Şakayı bir yana bırakalım çok güzel olmuş eline, emeğine sağlık :)

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ek olarak hangi versiyonda yaptın ? 1.8 Güncellemesiyle huş ağacı kapısı felan geldi onları denemeni öneririm. :)

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapının şeklini görünce istemsiz güldürüyor :lol:

Let's Build videoları izlemeni tavsiye ederim ayrıca PlanetMinecraft'da gözat.

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar :) Aslında bu resimleri yükledikten sonra bahçeye ufak tefek bir kaç şey ekledim, müsait bir zamanda yükleyeceğim inşallah resimleri. Çatıda da içime sinmeyen bir şeyler oldu açıkcası, bu da bir sonra ki çalışmam için ders oldu bana :)

Bu arada 1.8 versiyonunda yaptım çalışmayı, önerin için teşekkür ederim :)

Sanırım o subliminali, istesem yapamazdım. Bilinçsiz bir subliminal için mükemmel başarı :D