Ben diyeyim villa, Siz diyin Köşk

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Kardeşim önce şuna cevap ver sonra yapıyı yorumlayacağım KaSe Kafe ne :(

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk SS'de ki kale surlarını bir şeye benzettim ama :D
Yapı hoşuma gitti açıkçası faction sunucularında bu tip yapılar yapacaksın hep.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ks varya
lolde ks atarlar , veya başka oyunlarda.
Lolde bir çocuk KaSe atmayın uleyn demiştir buda öyle bulmuştur.
Kafeyi ise kafede bulmuştur oyüzden KaSe Kafe olmuştur.
Eyvallah
Sur gibi olan yerlerde eğimi iyi verememişsin kenarlarda ayriyetten bahçe çok boş kalmamış mı sence de :D Düz çitler tek başına çok anlamsız duruyorlar bu arada daha hoş desenler (yani sadece çitle değil farklı bloklar + çit ile) verebilirdin :) Kubbe de bu eve gitmemiş tam kubbe mi onu da bilemiyorum :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eyvallah
Sur gibi olan yerlerde eğimi iyi verememişsin kenarlarda ayriyetten bahçe çok boş kalmamış mı sence de :D Düz çitler tek başına çok anlamsız duruyorlar bu arada daha hoş desenler (yani sadece çitle değil farklı bloklar + çit ile) verebilirdin :) Kubbe de bu eve gitmemiş tam kubbe mi onu da bilemiyorum :D
O değilde ben hala 1.resimdeki subli... deyim :(

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim önce şuna cevap ver sonra yapıyı yorumlayacağım KaSe Kafe ne :(

O binayı yaptığımız arkadaşla isimlerimizden oluşan bi kısaltma. Bir de ilk başladığımızda aslında kafe olarak düşündük ama temeli attıktan sonra otel olarak değiştirdik ama bende kafe olarak açmış oldum başlığı :)

FallBrook

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Köşkünün bahçe duvarları tişörtü andırdı :D Onun dışında çatısı çirkin duruyor bence. Kubbe çatıdansa başka bir şey kullanman daha hoş dururdu. Güzel olmuş ama ihtişamlı duruyor.

spiraxo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bahçeyi boşa yapmışsın çünkü içinde hiçbir şey yok. Süslemen gerek. Evin arka planı özellikle olmak üzere duvarlar sade durmuş.

Güzel yorumlar almak istiyorsan emek harcamalısın. 1-2 saatlik çalışmalar ile sonuca varamazsın. Bırak 1 hafta harca ama güzel olsun B)

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıtlarına Ufak Detaylar Ekleyebilirsin İsraf Yapma O Yaptığın Sur Tarzı Şeyi Yükselttikten sonra ufak kuleler çıkarıp ve aşırı detaya inersen güzel bir kale çıkar... ama yapman 2-3 ayını alır (Günde 1 Saat Oynarsan)