Five nigths at freeddys tarzı derken güvenlik kamerası filan mı olcak benim aklımda daha iyi şeyler vardı 3 deBak mesela 2'incisini 5 nights at fredys pizza da ki gibi yapabilirsin çok tutula bilir.
3'üncüsünü de simulatör tarzında yapıp iyi para kazanabilirsin.
Hayır güvenlik kamerası falan olmayacak sadece fabrika da dolanıp duracaksın için de ki şeylere yakalanmamak için ama bir bakmışsın işler öyle değilmiş o kişiler hayalet değil uyuşturucu çetesiymiş ve fabrikaya kameralar koyup gelen gençleri korkutarak kaçırıyorlarmış ve sende kamera odasına gidip kameralardan bakacaksın ve polisleri arayıp polislerin gelmesini bekleyeceksin bu kadar. O süre zarfı için de de çete ye yakalanmamaya çalışacaksın olay bu.Bir arkadaş adamları oyalayacak diğeri odaya sızıp polislere haber verecek ve kameraları takip edip arkadaşına talimat verecek arkadaşı da o talimatlar doğrultusunda peşin de olan adamlardan fabrika içerisinde kaçarak kurtulacak.Ondan sonra ise aynı fredyde ki gibi odadan tableti alıp çıkacaksın ve habire bir kameraları kontrol ederek sen de fabrikadan çıkacaksın ve bom polisler gelmiş olacak hem kurtulmuş hem de kahraman olacaksın bu kadar basit uyuşturucu çetesi yakalandı.Five nigths at freeddys tarzı derken güvenlik kamerası filan mı olcak benim aklımda daha iyi şeyler vardı 3 de![]()
Unity 3D yle yapcamOyunu neyle yapiyosun ben gamemaker ile az cok biseyler yapabiliyorum untiye de baslicam da once iyi bir pc almam lazim
GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Düzeltiyorum yapamayacaksın.Unity 3D yle yapcam![]()
Yapamayacağını nereden biliyorsun bay heves kırıcı ?Düzeltiyorum yapamayacaksın.
Ayrıca lütfen şu ''cam''dan vazgeç ''cağım'' gibi doğru Türkçe kullan.
Yav doğru söyledi kavga etmeyinYapamayacağını nereden biliyorsun bay heves kırıcı ?
Yapamayacagini biliyorsan neden bosuna ugrasiyorsun?Yav doğru söyledi kavga etmeyin
Sen forumu bırakmamışmıydın?Yapamayacağını nereden biliyorsun bay heves kırıcı ?
insanların hevesini kırmaya neden bu kadar meraklısın? İyi bir oyun için illa ekibe gerek yok zamana ihtiyaç var ha tabi ekip olsa daha iyi olur, ilk oyun işine giriştiğimde çevremdekiler zor, yapamazsın filan diyolardı (öle büyük bir oyun deil flaş oyun gibi) ve şu an elimde kendi yağmış olduğum 10-15 tane oyun var oyunlar büyük değil ama yetiyor yani heves! İNSANLARIN HEVESİNİ KIRMAYIN!!!Sen forumu bırakmamışmıydın?
Mantıklı düşün şu ana kaç kişi O program ile oyun yapacağım diyip doğru düzgün bir oyun yaptığını gördün?Bir oyun bir kişiyle mi yapılıyor?Bunun için sağlam bir ekip gerekiyor.Oyun yapmak o kadar da basit bir iş değil ekip lazım ekip tek kişiyle olmuyor malesef.