FPS Oyunlarında İyi Oynamak

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
cook dogru + elinizde sniper oldugunu varsayalım.
nişangahı bulup ekranı azcıq keçeli boyayla çizip o yeri belli edin
artık nişangahı olan bi sniperiniz var ^.^
(kuzen sölemişti)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bir taktik benden gelsin hedef aldıktan sonra adamı taramayın (Silahınızın tepme oranı varsa) sıkın tekrar hedef alın sıkın, daha çok isabet ettireceğinizi fark edeceksiniz.

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Her şey para değil ki hiç para yatırmadan bills hat alan arkadaşım var.(4 key ama aldığı zaman 6 keydi) ._.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eskiden Dünyalar ödenirdi hat lere şimdi okadar etmiyor :) Unusual lar para ediyo şimdi :)

Valve hastalık ya vallaha....

Gaben pls...

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir taktik benden gelsin hedef aldıktan sonra adamı taramayın (Silahınızın tepme oranı varsa) sıkın tekrar hedef alın sıkın, daha çok isabet ettireceğinizi fark edeceksiniz.
Diyorsun ki düzenli ateş et. Bir sık bir bırak bir sık bir bırak. İyi bi' taktik. Fakat ölme şansın çok yüksek. Özellikle rakibin sürekli zikzak çiziyorsa.

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
cook dogru + elinizde sniper oldugunu varsayalım.
nişangahı bulup ekranı azcıq keçeli boyayla çizip o yeri belli edin
artık nişangahı olan bi sniperiniz var ^.^
(kuzen sölemişti)

Onu konsoldanda yaparsın ama no scope çok zor atarsın mermi dümdüz gitmiyor 1.6 dahil belki tf2 da olabilir ama kesinlikle Cs go da olmaz :) Emininim

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Onu konsoldanda yaparsın ama no çok zor atarsın mermi dümdüz gitmiyor 1.6 dahil belki tf2 da olabilir ama kesinlikle Cs go da olmaz :) Emininim
Hareket ederken mermiler dümdüz gitmez. Özellikle sniper-riflelerde. Quickscopeyi nası lyapıyorlar sanıyorsun. Rakip önüne çıktığı anda duruyorsun.
Her oyunda vardır o. ^^

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Refleks: 2
Quikness: 0
Accuracy: 1

10 üzerinden beni değerlendirirsek.
:(

kuğul abey bana Fps yi öğret.

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hareket ederken mermiler dümdüz gitmez. Özellikle sniper-riflelerde. Quickscopeyi nası lyapıyorlar sanıyorsun. Rakip önüne çıktığı anda duruyorsun.
Her oyunda vardır o. ^^

Ben artık alıştım Awp ile çok rahat noscope atıyorum misal dust2 de A plantten long pitteki adama hs atıyorum hack diyorlar :)

Recoil ayrı fantezidir zaten :)
Awp de nasıl noscope atılıra gelirsek zıplarken hafifçe s tuşuna basarak geriye doğru kaçarken aim sabitlenir nereye bakarsan oraya gider mermi. Durarak Nişan alsan bile o mermi istediğin yere gitmez cs go Logic :)

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Olsun sonuçta para vererek güçlü silah almiyor ya daha güzelini alıyor ya da normalini başka bir normal silah karşılığında alıyor. ._. Mesela awp ile sharp dresseri ele alalim. Standartlardan tek farkı daha güzel. ._.

En iyi sniper oyuna başlarken verilendir :) Ben hala onu kullanıyorum Awp sadece Şekil bizde ses :)

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben artık alıştım Awp ile çok rahat noscope atıyorum misal dust2 de A plantten long pitteki adama ha atıyorum back diyorlar :)

Recoil ayrı fantezidir zaten :)
Awp de nasıl noscope atılıra gelirsek zıplarken hafifçe s tuşuna basarak geriye doğru kaçarken aim sabitlenir nereye bakarsan oraya gider mermi. Durarak Nişan alsan bile o mermi istediğin yere gitmez cs go Logic :)
Bazı oyunlarda öyle fizik motoru hatası olabiliyor S.K.I.L.L.'de 1cm hareket et mermi başka yere gidiyor.
Ve evet durarak ateş etsen bile mermi nişangaha göre gitmez.[DOUBLEPOST=1418155139,1418155106][/DOUBLEPOST]Ve evet rahatça nasıl noscope yaptığını merak ediyorum. @BONANZA[DOUBLEPOST=1418155625][/DOUBLEPOST]Ha ayrıca @BONANZA

Sniper battle*

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bazı oyunlarda öyle fizik motoru hatası olabiliyor S.K.I.L.L.'de 1cm hareket et mermi başka yere gidiyor.
Ve evet durarak ateş etsen bile mermi nişangaha göre gitmez.[DOUBLEPOST=1418155139,1418155106][/DOUBLEPOST]Ve evet rahatça nasıl noscope yaptığını merak ediyorum. @BONANZA

O değilde şu Blizzard overwatch la nasıl bi çıkış yapacak :)
TF2 gibi

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Haklısın . ._. Bende onun silver botkiller olanını kullanıyordum. ._. Yakında herşeyi standart ama strange dizeceğim. ._. İstersen vi ara tf2 6vs6 yapalım sniperini test edersin. ._.

Yaklaşık 3 Yıldır oynamıyorum Battlefield 3 ve 4 Sağolsun şimdilerde Cs go takılıyorum . Neden Olmasın atarız tabi :)