Zorin = anti-mobagames*Cs Go pay2win değil sadece skinOnu Lolcülere söylencen
DotaYok (Kalıcı Yasaklanma)![]()
Böyleleri yüzünden oyunlardan tiksiniyorum*cook dogru + elinizde sniper oldugunu varsayalım.
nişangahı bulup ekranı azcıq keçeli boyayla çizip o yeri belli edin
artık nişangahı olan bi sniperiniz var ^.^
(kuzen sölemişti)
Her şey para değil ki hiç para yatırmadan bills hat alan arkadaşım var.(4 key ama aldığı zaman 6 keydi) ._.
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Diyorsun ki düzenli ateş et. Bir sık bir bırak bir sık bir bırak. İyi bi' taktik. Fakat ölme şansın çok yüksek. Özellikle rakibin sürekli zikzak çiziyorsa.Bir taktik benden gelsin hedef aldıktan sonra adamı taramayın (Silahınızın tepme oranı varsa) sıkın tekrar hedef alın sıkın, daha çok isabet ettireceğinizi fark edeceksiniz.
cook dogru + elinizde sniper oldugunu varsayalım.
nişangahı bulup ekranı azcıq keçeli boyayla çizip o yeri belli edin
artık nişangahı olan bi sniperiniz var ^.^
(kuzen sölemişti)
Hareket ederken mermiler dümdüz gitmez. Özellikle sniper-riflelerde. Quickscopeyi nası lyapıyorlar sanıyorsun. Rakip önüne çıktığı anda duruyorsun.Onu konsoldanda yaparsın ama no çok zor atarsın mermi dümdüz gitmiyor 1.6 dahil belki tf2 da olabilir ama kesinlikle Cs go da olmazEmininim
Hareket ederken mermiler dümdüz gitmez. Özellikle sniper-riflelerde. Quickscopeyi nası lyapıyorlar sanıyorsun. Rakip önüne çıktığı anda duruyorsun.
Her oyunda vardır o. ^^
Olsun sonuçta para vererek güçlü silah almiyor ya daha güzelini alıyor ya da normalini başka bir normal silah karşılığında alıyor. ._. Mesela awp ile sharp dresseri ele alalim. Standartlardan tek farkı daha güzel. ._.
Bazı oyunlarda öyle fizik motoru hatası olabiliyor S.K.I.L.L.'de 1cm hareket et mermi başka yere gidiyor.Ben artık alıştım Awp ile çok rahat noscope atıyorum misal dust2 de A plantten long pitteki adama ha atıyorum back diyorlar
Recoil ayrı fantezidir zaten
Awp de nasıl noscope atılıra gelirsek zıplarken hafifçe s tuşuna basarak geriye doğru kaçarken aim sabitlenir nereye bakarsan oraya gider mermi. Durarak Nişan alsan bile o mermi istediğin yere gitmez cs go Logic![]()
Bazı oyunlarda öyle fizik motoru hatası olabiliyor S.K.I.L.L.'de 1cm hareket et mermi başka yere gidiyor.
Ve evet durarak ateş etsen bile mermi nişangaha göre gitmez.[DOUBLEPOST=1418155139,1418155106][/DOUBLEPOST]Ve evet rahatça nasıl noscope yaptığını merak ediyorum. @BONANZA
Sen bana CS:GO gönder ikimiz oynayalım. :3O değilde şu Blizzard overwatch la nasıl bi çıkış yapacak
TF2 gibi
Haklısın . ._. Bende onun silver botkiller olanını kullanıyordum. ._. Yakında herşeyi standart ama strange dizeceğim. ._. İstersen vi ara tf2 6vs6 yapalım sniperini test edersin. ._.