oyun yapcam-hikaye

Hangisi olsun

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Kadir 13 yaşında,
Raptor 12.
1 yaş yüzünden aşağalanacak duruma mı geliyor ?
Bu bir yaş işi değil yetenek işidir.Kodlamaya ilgisi olanlar kodlama yapar.Adam oyunum tutulacak demiyor.
Bunu nereden cikardin? Parantezi okumadin galiba. Yas konusu kucumsenemez fakat yorumlanabilir. Yas, tecrubenin gostergesidir -kucuk yaslarda-. Yapilamaz yani. Grubumuzdaki kisilerin yaslarini soyleyeyim sana. 17,15,13,13,13,13 olarak gostereyim. MegaRaptor ise 12 yasinda. Biz bu kadar kisiyle basaramazken o nasil yapacak? Tamam yani kimseyi kucumseme hakkim yok ama bulutlarin ustunde de yasamamak lazim. Realist olun biraz.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu nereden cikardin? Parantezi okumadin galiba. Yas konusu kucumsenemez fakat yorumlanabilir. Yas, tecrubenin gostergesidir -kucuk yaslarda-. Yapilamaz yani. Grubumuzdaki kisilerin yaslarini soyleyeyim sana. 17,15,13,13,13,13 olarak gostereyim. MegaRaptor ise 12 yasinda. Biz bu kadar kisiyle basaramazken o nasil yapacak? Tamam yani kimseyi kucumseme hakkim yok ama bulutlarin ustunde de yasamamak lazim. Realist olun biraz.
Şimdi örnek vereceğim yine kibirli diyeceksin.
Ben istedim ve animatörlük,grafik-tasarım konusunda başarılı oldum.Gerçekten isteyen herşeyi başarır.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben istedim ve animatörlük,grafik-tasarım konusunda başarılı oldum.Gerçekten isteyen herşeyi başarır.
Çok farklı şeyler bunlar. En basit kodda bile bi sistem bi denklem vardır.
2. sınıf çocuğunu lise derslerine sokup sınavlarının iyi geçmesini beklemek gibi bir şey olur buda.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Grafikerlik hayal gucune dayali ama. Sen sadece hayal ediyorsun. Zaten cizim programlari grafikerligi fazlasiyla kolaylastirir. Acik soylemeliyim, evet basariliydin ama yasin buyuk olsa daha da basarili olabilirdin. Fakat, oyun yapmak zor is. Model, kod, doku, ses, kurgu, hikaye vs. Tek basina ve bu kadar tecrubesizken oyun yapmak cok zor.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben oyun modlari yaptim (pekcok oyunda) buyuk bir oyun yama ekibinde calistim. Harika derece iyi photoshop kullanan biri oldum. Gml ile oyunlar yaptim (berbatti) java ogrenip plugin dahi yaptim ardindan genis bir oyun yapimciligina giristim ve ekip topladim. Raptorda neler var dokulsun ?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben otun modlari yaptim (pekcok oyunda) buyuk bir oyun yama ekibinde calistim. Harika derece iyi photoshop kullanan biri oldum. Gml ile oyunlar yaptim (berbatti) java ogrenip plugin dahi yaptim ardindan genis bir oyun yapimciligina giristim ve ekip topladim. Raptorda neler var dokulsun ?
Otun modları önemli tabi.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Grafikerlik hayal gucune dayali ama. Sen sadece hayal ediyorsun. Zaten cizim programlari grafikerligi fazlasiyla kolaylastirir. Acik soylemeliyim, evet basariliydin ama yasin buyuk olsa daha da basarili olabilirdin. Fakat, oyun yapmak zor is. Model, kod, doku, ses, kurgu, hikaye vs. Tek basina ve bu kadar tecrubesizken oyun yapmak cok zor.
Ama eski 2 tane oyunu varmış .s
Ben oyun modlari yaptim (pekcok oyunda) buyuk bir oyun yama ekibinde calistim. Harika derece iyi photoshop kullanan biri oldum. Gml ile oyunlar yaptim (berbatti) java ogrenip plugin dahi yaptim ardindan genis bir oyun yapimciligina giristim ve ekip topladim. Raptorda neler var dokulsun ?
(Ego) .ss

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ama eski 2 tane oyunu varmış .s

(Ego) .ss
Bunlar gercek seyler dostum. Zamaninda pes extreme ekibinde grafik/forma tasarimcisi olarak calistim. Sadece tuttugum takimin profesyonel formalarini hazirlamak icin 3 ay ugrastim. Konaminin yapabileceginden cok daha kaliteli tasarimlar yaptim. Formqlara ozel kaliplari dhi kendim hazirladim...

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar gercek seyler dostum. Zamaninda pes extreme ekibinde grafik/forma tasarimcisi olarak calistim. Sadece tuttugum takimin profesyonel formalarini hazirlamak icin 3 ay ugrastim. Konaminin yapabileceginden cok daha kaliteli tasarimlar yaptim. Formqlara ozel kaliplari dhi kendim hazirladim...
Bende şu anda GameX'te başvuru yaptığım acemi bir kodlama ekibinde çalışıyorum (çalışmak :p).
Yaklaşık 10-15 kişi.Artık neler yaparız bilmem ^^