blade20090999
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Main Açılıyor fakat Economy classı korumalı.
Main Açılıyor fakat Economy classı korumalı.
dedigim gibi bosuna ugrasırsın. sonucda o pluginin baska bir swde calısması için tüm dosyalarını vermek zorundasın. bunu yaptınmıda engellemednin bi yolu yok zaten. örnegin ben her türlü çözerim onuproblem burda başlıyor ozmn ben o kod çözümlemeleri hep değişkenle ve adminden belli bir anahtar istiyerek yapcbilememi
jarı açıp çözmesinler şifrelemeyi
![]()
öyle değil o pluginin bi serverda çalışması için ihtiyacı olan tüm dosyalarin plugins klasöründe olması zorunluYo tüm şifreleme için her servere özel yaparım adminden 1 şifrelemek için plugin açılısında anahtar isterim.
iyide ben kodları gizlemekden bahsediyorumtmmadminden 1 kod istencek . örneğin atıyorum 12345 dedi admin bu algoritma gelicek 23145 yapcak bunu yer değiştirip. ve gidicek rastgele kodda mesala rastgele sayı + 2 bilmem bida rastgele sayı + 3 fln dicek . Sonra algoritma adminden aldığı anahtarı çeviricek. 2 yi 1 yapcak 3 ü 2 ypcak öle geri döncek[DOUBLEPOST=1419260767,1419260728][/DOUBLEPOST]Düz mantıkYok (Kalıcı Yasaklanma)
![]()
Kodları gizlemek derken her oyuncuya girişte bir kod veriyor ? ve sürekli bu değişiyor bunu sadce serverin yöneticisi olan admin kontrol eder dicem o da olmaziyide ben kodları gizlemekden bahsediyorum![]()
Biliyorum Fakat Program bitti ztn. Sadece javayı decomplie edip kaynak kodlarını öğreniyorlar onu çözene kdr yayınlamıcam.Yoksa Program Hazır ve çalışıyor isterseniz birdaha deneme svsi açarım.Konu açılalı 3 ay oldu neredeyse ama program projesi hayla tamamlanamadı ?
Dedigim gibi herhangi bi sekilde decompileyi engelliyemessinizBiliyorum Fakat Program bitti ztn. Sadece javayı decomplie edip kaynak kodlarını öğreniyorlar onu çözene kdr yayınlamıcam.Yoksa Program Hazır ve çalışıyor isterseniz birdaha deneme svsi açarım.
Ayn bide zaten bu konuyu bana mail gelene kadar unutmuştum ve zaten böyle bir şey mümkün değil sana tavsiyem başka ilgi alanlarına odaklanman.Dedigim gibi herhangi bi sekilde decompileyi engelliyemessiniz![]()
ben ona yapabileceklerini özel mesajdan ilettim. Eğer yapabilirse ben onun yerinde olsam lisanslayıp satarım.Sonuçta ÖğrenciAyn bide zaten bu konuyu bana mail gelene kadar unutmuştum ve zaten böyle bir şey mümkün değil sana tavsiyem başka ilgi alanlarına odaklanman.
Gerçeklik devrede (v0.1)