Üyeleri Yorumlayalım

L

LifeTaker

Ziyaretçi
@AtomTR adamın dibidir . 13K abonesi var 1k abonesi olduğu günlerden beri beraberiz konuşuruz sürekli yardımcı oluruz birbirimize. Hala totosu kalkmadı inşallah kalkmaz . Geleceği çok açık cidden
@LifeTaker qalp qalp . Bir adam hem karizma hem sexi bir ses hem komik hem yetenekli hem saygılı olabilir mi ? Aha bu adam böyle işte .
@MUHDE HORT sdfsdfsdf Süper birisi kendisi çok eğlenceli
@JusticeWhipsSs Centilmen , adam gibi adam ^_^ Harika bir insan yardımsever , çalışkan :)
@Iskefiyeli18 @RedIsBack süper insanlar yine . Cidden çok yetenekli yardımseverler ^^
@Zurinqun ilginç birisi . Çözemedim gitti . Adamı ifşa etmek için fizik hocasıyla konuştum arkadaşlarını buldum ama 1 hafta önceden resimlerini silmişti :( Neyse güzel insan :D
@Chypie06 Mütevazı , yetenekli hem de baya yetenekli , bize yardımcı olan çok iyi bir insan. Keşke daha çok zamanı olsa da devam etsek beraber çalışmaya
@Rylecls_75 samimi yetenekli candan harika birisi . Kendisiyle konuşmak baya eğlencelisdfsdf
@Tario76 adamın dibi . Başgan . Bu foruma , birçok insana bir şeyler öğreten çok iyi eleştiri yapabilen süper birisi. @Tario76_
Şimdilik yeter ilerde uplarım.
Canum benim :D
@Cazza144 Kendisinin yollanma amacının kavga anında bile trollemeye çalışmak olduğunu düşündüğüm, istediği zaman tek kişilik orkestra olabilen, elini attığı her işte harikalar yaratan bir insan ^^
@Chypie06 Yaşından olsa gerek oldukça ciddi, beklenmedik anda pat diye şakalar yapabilen (yaptım mı sağlam yapıyor) ve Türkiye'de rakibinin olmadığını düşündüğüm (mimarlık konusunda) başgan lakaplı YARATIK :D Aynı zamanda batunun dediği şeyler eklenebilir ^^
@Tario76 tam bir başgan, tam bir takım adamı, tam bir incici. Ciddi görünen kişiliğinin altında altın gibi bir yürek var ^^ Övülecek, örnek alınacak bir kişiliği vardır kendisinin :) Reyiz denilince akla gelen her türlü şey işte :D
@JusticeWhipsSs Alıngan ve takıntılı birisi (sen kabul ediyosun diye diyorum canum) ama hayatımda açık konuşuyorum onun kadar iyi niyetli sadece 3-4 kişiyle tanıştım. Bir insan iyilik yapar ve karşılığından bir şey beklemez, anlarım ama bu kankim varını yoğunu karşılık beklemeden size feda edebilir. Adamsın kanki
@MegaPlay Kendisi en az nizo kadar yardım sever bir insan. Trollemeyi çok yapmasa da ara sıra Burak'ı trollemeye bayılır :D Takıma girmeden önce çok saygı duyduğum ve yeteneklerini övdüğüm birisiydi, hala da öyle ve öyle de kalacak. Bir insan ancak bu kadar kişilikli olabilir :) Ha ama bazen kodlama yeteneklerini üzerimizde deneyebiliyor o hiç hoş olmuyor işte sdaglkjsdx
@Rylecls_75 Her ne kadar trollesek de bize kırılmayan ve olaylara gülüp geçen harika birisi. Hakkını helal et kardeşim :D Zaman zaman çok iğrenç ötesi espriler yapıyor :/
@WhoIsLance tam hani böyle derteleşmeniz gerekir ya işte o zaman size sırt dönmeyecek birisidir adaşım ^^ Kişiliğiyle ve davranışlarıyla tam örnek adam
@LifeTaker Kendisi tek kelime ile MÜKEMMEL! [Bay ego]
@Glyphl troller #2 aog tayfasından olan bu şahıs tanıştığımızdan beri tüm olumsuzluklarda hep bardağın dolu tarafını düşünüyor ^^ Kankii :D

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Canum benim :D
@Cazza144 Kendisinin yollanma amacının kavga anında bile trollemeye çalışmak olduğunu düşündüğüm, istediği zaman tek kişilik orkestra olabilen, elini attığı her işte harikalar yaratan bir insan ^^
@Chypie06 Yaşından olsa gerek oldukça ciddi, beklenmedik anda pat diye şakalar yapabilen (yaptım mı sağlam yapıyor) ve Türkiye'de rakibinin olmadığını düşündüğüm (mimarlık konusunda) başgan lakaplı YARATIK :D Aynı zamanda batunun dediği şeyler eklenebilir ^^
@Tario76 tam bir başgan, tam bir takım adamı, tam bir incici. Ciddi görünen kişiliğinin altında altın gibi bir yürek var ^^ Övülecek, örnek alınacak bir kişiliği vardır kendisinin :) Reyiz denilince akla gelen her türlü şey işte :D
@JusticeWhipsSs Alıngan ve takıntılı birisi (sen kabul ediyosun diye diyorum canum) ama hayatımda açık konuşuyorum onun kadar iyi niyetli sadece 3-4 kişiyle tanıştım. Bir insan iyilik yapar ve karşılığından bir şey beklemez, anlarım ama bu kankim varını yoğunu karşılık beklemeden size feda edebilir. Adamsın kanki
@MegaPlay Kendisi en az nizo kadar yardım sever bir insan. Trollemeyi çok yapmasa da ara sıra Burak'ı trollemeye bayılır :D Takıma girmeden önce çok saygı duyduğum ve yeteneklerini övdüğüm birisiydi, hala da öyle ve öyle de kalacak. Bir insan ancak bu kadar kişilikli olabilir :) Ha ama bazen kodlama yeteneklerini üzerimizde deneyebiliyor o hiç hoş olmuyor işte sdaglkjsdx
@Rylecls_75 Her ne kadar trollesek de bize kırılmayan ve olaylara gülüp geçen harika birisi. Hakkını helal et kardeşim :D Zaman zaman çok iğrenç ötesi espriler yapıyor :/
@WhoIsLance tam hani böyle derteleşmeniz gerekir ya işte o zaman size sırt dönmeyecek birisidir adaşım ^^ Kişiliğiyle ve davranışlarıyla tam örnek adam
@LifeTaker Kendisi tek kelime ile MÜKEMMEL! [Bay ego]
@Glyphl troller #2 aog tayfasından olan bu şahıs tanıştığımızdan beri tüm olumsuzluklarda hep bardağın dolu tarafını düşünüyor ^^ Kankii :D
ayy canım ağlarım ama ben şimdi

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@98IamLegend98 her nekadar bazen çocuksa davaransada benim yaşıdım ve iyi bir arkadaş bazen olgun bazen taşkın biri.
@cbg2002 forumdaki çogu kişi onu kötülüyor nedenini bilmiyorum ama onla arkadaş oldugumdan beri kötü bir yanını görmedim :)
@ColdFireTR Benle yaşıt fakat onla tanıştıgımda onu 16 - 17 sanıyordum çünkü yaşına göre çok olgun

@Susanoo Forumun en iyilerinden biri İyi niyetli fhakirr ve işsiz ._. :D

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resmen moderatör olmak için tüm yönetimi etiketlemissin :D Tekno51 hakkında bilgidin ve söyledigin cogu sey yanlıs.
Bunun moderatör olmakla alakası yok, olsaydı adamlar anlardı ve sınırsız banı çakardı. Ve buna çıkarcılık denir ki asla böyle bir şey yapmam. Tekno 51 ile ilgili neler yanlış mesela ? :D