Hachiro-sama
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
hiç görmedik ölü gibi duruyordun ondan dedik yoksa ayıp olur muAyıp ediyorsun![]()
hiç görmedik ölü gibi duruyordun ondan dedik yoksa ayıp olur muAyıp ediyorsun![]()
Kendisi forumu bırakıyor 8 - 9 - 10 yıl kadar olmayacak.hiç görmedik ölü gibi duruyordun ondan dedik yoksa ayıp olur mu[DOUBLEPOST=1419432691,1419432305][/DOUBLEPOST]@Tratsel 3 yaş küçüktür benden çok sevecen birisidir iyi hoş insandır,bazen cevap vermez ama .s.ss.
Cevap virmem demi .s.shiç görmedik ölü gibi duruyordun ondan dedik yoksa ayıp olur mu[DOUBLEPOST=1419432691,1419432305][/DOUBLEPOST]@Tratsel 3 yaş küçüktür benden çok sevecen birisidir iyi hoş insandır,bazen cevap vermez ama .s.ss.
steamda silmenin sebebi nedirCevap virmem demi .s.s
Aynen katılıyorumhiç görmedik ölü gibi duruyordun ondan dedik yoksa ayıp olur mu[DOUBLEPOST=1419432691,1419432305][/DOUBLEPOST]@Tratsel 3 yaş küçüktür benden çok sevecen birisidir iyi hoş insandır,bazen cevap vermez ama .s.ss.
yok ya dünyanın neresinde olsam olayım hergün girerim B)Kendisi forumu bırakıyor 8 - 9 - 10 yıl kadar olmayacak.![]()
Steamden herkesi sildimsteamda silmenin sebebi nedir![]()
Atysn .s.sAynen katılıyorum
Sıkayp tan hiç cevap vermez kendisi çok cooldur B)
ilginçSteamden herkesi sildim
Oda benim özelliğimdir.
Birini çıkarıp eklemeyi çıkarıp eklemeyi felan çok severim..
Atysn .s.s
ikle canumilginçekleyeyim mi seni
Canum benim@AtomTR adamın dibidir . 13K abonesi var 1k abonesi olduğu günlerden beri beraberiz konuşuruz sürekli yardımcı oluruz birbirimize. Hala totosu kalkmadı inşallah kalkmaz . Geleceği çok açık cidden
@LifeTaker qalp qalp . Bir adam hem karizma hem sexi bir ses hem komik hem yetenekli hem saygılı olabilir mi ? Aha bu adam böyle işte .
@MUHDE HORT sdfsdfsdf Süper birisi kendisi çok eğlenceli
@JusticeWhipsSs Centilmen , adam gibi adamHarika bir insan yardımsever , çalışkan
@Iskefiyeli18 @RedIsBack süper insanlar yine . Cidden çok yetenekli yardımseverler ^^
@Zurinqun ilginç birisi . Çözemedim gitti . Adamı ifşa etmek için fizik hocasıyla konuştum arkadaşlarını buldum ama 1 hafta önceden resimlerini silmiştiNeyse güzel insan
@Chypie06 Mütevazı , yetenekli hem de baya yetenekli , bize yardımcı olan çok iyi bir insan. Keşke daha çok zamanı olsa da devam etsek beraber çalışmaya
@Rylecls_75 samimi yetenekli candan harika birisi . Kendisiyle konuşmak baya eğlencelisdfsdf
@Tario76 adamın dibi . Başgan . Bu foruma , birçok insana bir şeyler öğreten çok iyi eleştiri yapabilen süper birisi. @Tario76_
Şimdilik yeter ilerde uplarım.
ayy canım ağlarım ama ben şimdiCanum benim
@Cazza144 Kendisinin yollanma amacının kavga anında bile trollemeye çalışmak olduğunu düşündüğüm, istediği zaman tek kişilik orkestra olabilen, elini attığı her işte harikalar yaratan bir insan ^^
@Chypie06 Yaşından olsa gerek oldukça ciddi, beklenmedik anda pat diye şakalar yapabilen (yaptım mı sağlam yapıyor) ve Türkiye'de rakibinin olmadığını düşündüğüm (mimarlık konusunda) başgan lakaplı YARATIKAynı zamanda batunun dediği şeyler eklenebilir ^^
@Tario76 tam bir başgan, tam bir takım adamı, tam bir incici. Ciddi görünen kişiliğinin altında altın gibi bir yürek var ^^ Övülecek, örnek alınacak bir kişiliği vardır kendisininReyiz denilince akla gelen her türlü şey işte
@JusticeWhipsSs Alıngan ve takıntılı birisi (sen kabul ediyosun diye diyorum canum) ama hayatımda açık konuşuyorum onun kadar iyi niyetli sadece 3-4 kişiyle tanıştım. Bir insan iyilik yapar ve karşılığından bir şey beklemez, anlarım ama bu kankim varını yoğunu karşılık beklemeden size feda edebilir. Adamsın kanki
@MegaPlay Kendisi en az nizo kadar yardım sever bir insan. Trollemeyi çok yapmasa da ara sıra Burak'ı trollemeye bayılırTakıma girmeden önce çok saygı duyduğum ve yeteneklerini övdüğüm birisiydi, hala da öyle ve öyle de kalacak. Bir insan ancak bu kadar kişilikli olabilir
Ha ama bazen kodlama yeteneklerini üzerimizde deneyebiliyor o hiç hoş olmuyor işte sdaglkjsdx
@Rylecls_75 Her ne kadar trollesek de bize kırılmayan ve olaylara gülüp geçen harika birisi. Hakkını helal et kardeşimZaman zaman çok iğrenç ötesi espriler yapıyor :/
@WhoIsLance tam hani böyle derteleşmeniz gerekir ya işte o zaman size sırt dönmeyecek birisidir adaşım ^^ Kişiliğiyle ve davranışlarıyla tam örnek adam
@LifeTaker Kendisi tek kelime ile MÜKEMMEL! [Bay ego]
@Glyphl troller #2 aog tayfasından olan bu şahıs tanıştığımızdan beri tüm olumsuzluklarda hep bardağın dolu tarafını düşünüyor ^^ Kankii![]()
lan bi ben yapılmamışım![]()
Bunun moderatör olmakla alakası yok, olsaydı adamlar anlardı ve sınırsız banı çakardı. Ve buna çıkarcılık denir ki asla böyle bir şey yapmam. Tekno 51 ile ilgili neler yanlış mesela ?Resmen moderatör olmak için tüm yönetimi etiketlemissinTekno51 hakkında bilgidin ve söyledigin cogu sey yanlıs.