oyun yapcam-hikaye

Hangisi olsun

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yav sen beni güldürüyormusun haha! 10 yaşında 10.000 satırlık kod yazan bana dedigi şey bak :QWEQ:we Openworldde yaparız hikayede veririz gorevlerde koyarız 2 yazılıma bakar ama openworld yapmak için baya emek gerekiyor hiçbisey iblmiyen sen ne anlarsın ?
Herhangi birine bunları kanıtlasaydın inanırdım -_- Ancak şu anki durumunda unity olmadan bir şey beceremezsin -_- Gerçi program yaparsın ama oyun yapamazsın -_-

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herhangi birine bunları kanıtlasaydın inanırdım -_- Ancak şu anki durumunda unity olmadan bir şey beceremezsin -_- Gerçi program yaparsın ama oyun yapamazsın -_-
:D çok komiksin unity oyun motorudur bir oyun motoru olmadan oyun yapamazsın yapabilirsin ama boşa zama nkaybı olur. Kendi oyun motorunu yaparsın büyük şirketler gibi ama ben sadece 16 yaşındayım ve simdilik gerekmiyor. Geçmişte çok mod yaptım.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
:D Akşam akşam güldürdünüz beni.
Bunlar hep illuminati oyunları :S
:D çok komiksin unity oyun motorudur bir oyun motoru olmadan oyun yapamazsın yapabilirsin ama boşa zama nkaybı olur. Kendi oyun motorunu yaparsın büyük şirketler gibi ama ben sadece 16 yaşındayım ve simdilik gerekmiyor. Geçmişte çok mod yaptım.
Ben de mod yaptım ama pek bir şey değiştirmiyor :S Zaman kaybı olmaz. Emeğini hissedersin. Unity ile hazır directX kodları kullanmak kolay. O 3d Kodları sen yaz bakalım ?

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar hep illuminati oyunları :S

Ben de mod yaptım ama pek bir şey değiştirmiyor :S Zaman kaybı olmaz. Emeğini hissedersin. Unity ile hazır directX kodları kullanmak kolay. O 3d Kodları sen yaz bakalım ?
Senin anlamadıgın şey şu heralde oyun motoru zaten o görevi görüyor 3D dedigin X Y Z ayarlamaktır. Directx destegini veren oyun motorudur. Kendi oyun motorunu yaptıgın zaman bu bilgileri ögrenirsin şu anda zaman kaybı benim için artı ksus lütfen kendi kafandan bilgiler uydurma

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Senin anlamadıgın şey şu heralde oyun motoru zaten o görevi görüyor 3D dedigin X Y Z ayarlamaktır. Directx destegini veren oyun motorudur. Kendi oyun motorunu yaptıgın zaman bu bilgileri ögrenirsin şu anda zaman kaybı benim için artı ksus lütfen kendi kafandan bilgiler uydurma
DirectX diye bir şey var. 3D yi bu sağlıyor (Gerçi OpenGL de var ama boşver onu). Neresini kafamdan uydurmuşum araştır öğren onu da mı ben söyleyeyim ? Unity oyun motoru olabilir. Ama her şeyi hazır. Her türlü programı destekliyor. Her türlü kodu destekliyor. Her şeyi bıraktım assets/camera/character ayarlarını bile kendisi veriyor. Diyorum ki; Bu 3D'yi DirectX ile kendin oluşturup istediğin verimi almak var iken neden unity ? Her şey hazır. 2 kutu koy üstüne top koy yer çekimi ayarla. Hopp yer çekimini zaten unity veriyor ! Yerleştirdim bitii !

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
DirectX diye bir şey var. 3D yi bu sağlıyor (Gerçi OpenGL de var ama boşver onu). Neresini kafamdan uydurmuşum araştır öğren onu da mı ben söyleyeyim ? Unity oyun motoru olabilir. Ama her şeyi hazır. Her türlü programı destekliyor. Her türlü kodu destekliyor. Her şeyi bıraktım assets/camera/character ayarlarını bile kendisi veriyor. Diyorum ki; Bu 3D'yi DirectX ile kendin oluşturup istediğin verimi almak var iken neden unity ? Her şey hazır. 2 kutu koy üstüne top koy yer çekimi ayarla. Hopp yer çekimini zaten unity veriyor ! Yerleştirdim bitii !
Kolay oldugunu düsünüyorsan dişardan bakıyorsundur biz sana burda 2 tane top yapıp yerçekimi koy demiyoruz bana unity ile diablo 3 yap
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yap hadi bakalım. Kendi yaptıgın oyun motoru ile bunları yapabilceksen başarılar :D. Zeki insan kendi oyun moturunu sorna yapmayi seçer çünkü kendi oyun motorunla yapıcagın en fazla snake olur. Unityi profesyonel kullanmayi bilmiyen sizin gibi cahiller yüzünden oyun motoru kolay sanılıyor. Her destegi verdigi için kolay ama onun yolunu şekillendiren kullancılardır. Kendi oyun motorunu yapıcak kadar bütçen varsa hadi yeni ubisoftumuz ol turkiyede :QWE

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kolay oldugunu düsünüyorsan dişardan bakıyorsundur biz sana burda 2 tane top yapıp yerçekimi koy demiyoruz bana unity ile diablo 3 yap gta 5 yap hadi bakalım. Kendi yaptıgın oyun motoru ile bunları yapabilceksen başarılar :D. Zeki insan kendi oyun moturunu sorna yapmayi seçer çünkü kendi oyun motorunla yapıcagın en fazla snake olur. Unityi profesyonel kullanmayi bilmiyen sizin gibi cahiller yüzünden oyun motoru kolay sanılıyor. Her destegi verdigi için kolay ama onun yolunu şekillendiren kullancılardır. Kendi oyun motorunu yapıcak kadar bütçen varsa hadi yeni ubisoftumuz ol turkiyede :QWE
Ubisoft'u sevmem. Ben de unity kullanırım ama baktığıma göre yaptığınız oyun hazır assets ile. Diablo 3 yaparım unity ile. İstersen al sana bu da anlatımı;

Bu da gta;

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Unity assets store ve ayrıyeten unity ile gelen hazır asset'ler var ^^
Assetstore modellere bakmak için giriyorum unity ile gelen hazır assetleri ben indirmedim. Onun verdigi assetlerde first person controller / tps c Bana diablo 3 anlatımını veriyorsun ve be nyaparım diyorsun baskasının yazdıgı kodları kopyalıyarakmı ? Kendinizi kandırmayın