Kill aurayi engellemek icin bi kutu lav ile geziceksinBence Hacklileri oyunda hack kullanmadan nasıl PvP de haklayacağımızı göster.
Bana göre MineCraft'ta hile kullananların anasından emdiği sütü burnundan getirebilecek tek bir silah vardır O da Yay. (Bow)
Şimdi adamı yay ile vurdğunuz zaman hile kullanıyorsa doğal olarak savrulmayacak bu da adamı açık hedef haline getiriyor ve siz seri bir şekilde atış yaparak uzaktan adamı yay ile haklayabilirsiniz.Valla ben bu kadar ilerleyebildim kill auraya karşı daha bir şey bulamadım.
O bir şey mi bir keresin de bir vip beni warp arsalarda peşliyordu (PvP açık.) Bir ev buldum ve evin en üst katına kadar çıktım resmen bir apartmandı düşsen öleceksin çok yüksekti sonra merdivenlerin arkasına saklandım (Merdivenlerden terasa çıktığınız zaman ki arka kısım.) vipte saf gibi çıktı adam çıkar çıkmaz yumruklayarak adamı terastan aşağıya attım adam öldü.Tam sevinip itemlerini almak için aşağıya inerken arkadan arkadaşı bir çıktı beni terastan 10 metre ileriye savurduKill aurayi engellemek icin bi kutu lav ile geziceksinher zaman bulundururum yanimda
Ben bir sunucuda arkadaş olduğum birisinden öğrenmiştim dövüşmeyi.Buna MineCraftt Kung-Fu'su diyordu.eski oyuncular bu taktikleri bilir hey gibi günler ne güzeldi minecraft hack olarak x ray kulanan vardı bitek başka kimse hack açmazdı![]()
O bir şey mi bir keresin de bir vip beni warp arsalarda peşliyordu (PvP açık.) Bir ev buldum ve evin en üst katına kadar çıktım resmen bir apartmandı düşsen öleceksin çok yüksekti sonra merdivenlerin arkasına saklandım (Merdivenlerden terasa çıktığınız zaman ki arka kısım.) vipte saf gibi çıktı adam çıkar çıkmaz yumruklayarak adamı terastan aşağıya attım adam öldü.Tam sevinip itemlerini almak için aşağıya inerken arkadan arkadaşı bir çıktı beni terastan 10 metre ileriye savurduönemli olan zeka.Eğer aklınızı kullanıyorsanız setsiz silahsızken bir vipi bile alt edebilirsiniz bu çok kolaydır.Atalarımız ne demiş? Akıl kılıçtan keskindir demiş. B) (Hatalı ola bilirim
)