PvP'nizi Geliştirmek Artık Çok Kolay!

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Millet hack kullaniyo sokmez bunlar. Sisteme ayak uydur hack ac. yada serefinle ol ;-)

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Hacklileri oyunda hack kullanmadan nasıl PvP de haklayacağımızı göster.
Bana göre MineCraft'ta hile kullananların anasından emdiği sütü burnundan getirebilecek tek bir silah vardır O da Yay. (Bow)
Şimdi adamı yay ile vurdğunuz zaman hile kullanıyorsa doğal olarak savrulmayacak bu da adamı açık hedef haline getiriyor ve siz seri bir şekilde atış yaparak uzaktan adamı yay ile haklayabilirsiniz.Valla ben bu kadar ilerleyebildim kill auraya karşı daha bir şey bulamadım.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Hacklileri oyunda hack kullanmadan nasıl PvP de haklayacağımızı göster.
Bana göre MineCraft'ta hile kullananların anasından emdiği sütü burnundan getirebilecek tek bir silah vardır O da Yay. (Bow)
Şimdi adamı yay ile vurdğunuz zaman hile kullanıyorsa doğal olarak savrulmayacak bu da adamı açık hedef haline getiriyor ve siz seri bir şekilde atış yaparak uzaktan adamı yay ile haklayabilirsiniz.Valla ben bu kadar ilerleyebildim kill auraya karşı daha bir şey bulamadım.
Kill aurayi engellemek icin bi kutu lav ile geziceksin :D her zaman bulundururum yanimda

MertBaran198

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ümidiniz kaybetmeyin bende eskiden pvpm çok kötüydü taktiklrti öğrendim rota yaptım kendime şimdi hackleri bile hiç zorlanmadan kesiyorum sadece kılıç ve yaya ağırlık vermeyin hack kesmek istiyorsanız olta ve fns yi de kullanmayı öğrenin ben mesela eski premşum hesabımda mcsg de 567 kazanmada ban yedim banın nedeni 4lü team kestim sonrada noob yazdım adamın tanıdıkları varmış diğerinde ise lagdan ban yedim mcsg v2 ye geçimişti yeni geçtiği zaamanlarda yedim zaten mcsgyle konuştu 50kere yazı yazdım geri almıyolar biri video ya almış bende yeni bir premium hesap aldım artık onda oynurum normalde hackleri banlatmak için herşeyi yaparız fakat suçsuz yere ban yersiniz eğer iyi oynarsanız tabi

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kill aurayi engellemek icin bi kutu lav ile geziceksin :D her zaman bulundururum yanimda
O bir şey mi bir keresin de bir vip beni warp arsalarda peşliyordu (PvP açık.) Bir ev buldum ve evin en üst katına kadar çıktım resmen bir apartmandı düşsen öleceksin çok yüksekti sonra merdivenlerin arkasına saklandım (Merdivenlerden terasa çıktığınız zaman ki arka kısım.) vipte saf gibi çıktı adam çıkar çıkmaz yumruklayarak adamı terastan aşağıya attım adam öldü.Tam sevinip itemlerini almak için aşağıya inerken arkadan arkadaşı bir çıktı beni terastan 10 metre ileriye savurdu :D önemli olan zeka.Eğer aklınızı kullanıyorsanız setsiz silahsızken bir vipi bile alt edebilirsiniz bu çok kolaydır.Atalarımız ne demiş? Akıl kılıçtan keskindir demiş. B) (Hatalı ola bilirim :()

Son düzenleme:

BerkayN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
HemQUOTE="umut_, post: 1316005, member: 10123834"]Huahwi Gibi Pvp Kanalları İzlemedin Galiba :p 1v5 de Kesen Adamlar Var :p[/QUOTE]
Huahwi bu tabi keser lafım yok huahwiye :D

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eski oyuncular bu taktikleri bilir hey gibi günler ne güzeldi minecraft hack olarak x ray kulanan vardı bitek başka kimse hack açmazdı :(
Ben bir sunucuda arkadaş olduğum birisinden öğrenmiştim dövüşmeyi.Buna MineCraftt Kung-Fu'su diyordu. :D
Değişik dövüş taktikleri gösterip nasıl dövüşeceğimi göstermişti bana ve ben bu sayede uzun süre hayatta kalabiliyordum.
Taktik gayet basitti.Zıplayarak adamın etrafında dönüyorsun ve durmadan yumruk atıyorsun hem bu sayede az hasar alıyorsun durmadan combo yapıyorsun adamı korkutuyorsun ve adamı öldürüyorsun.Güzel günlerdi O zamanlar ve ben kılıç kullanmayı sevmiyordum sürekli yumruk ile PvP'lere giriyordum öleceğimi bilsem bile çünkü çok zevkliydi.Ve artık öyle dövüşmeyi unuttum arkadaşımda liseye geçince yurda gitti 2 - 3 yıldır görüşmüyoruz...

MertBaran198

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O bir şey mi bir keresin de bir vip beni warp arsalarda peşliyordu (PvP açık.) Bir ev buldum ve evin en üst katına kadar çıktım resmen bir apartmandı düşsen öleceksin çok yüksekti sonra merdivenlerin arkasına saklandım (Merdivenlerden terasa çıktığınız zaman ki arka kısım.) vipte saf gibi çıktı adam çıkar çıkmaz yumruklayarak adamı terastan aşağıya attım adam öldü.Tam sevinip itemlerini almak için aşağıya inerken arkadan arkadaşı bir çıktı beni terastan 10 metre ileriye savurdu :D önemli olan zeka.Eğer aklınızı kullanıyorsanız setsiz silahsızken bir vipi bile alt edebilirsiniz bu çok kolaydır.Atalarımız ne demiş? Akıl kılıçtan keskindir demiş. B) (Hatalı ola bilirim :()

AMA DEDİĞİN DOĞRU OLABİLİR FAKAT MCSG GİBİ MOBLARDA GENELDE ADAMLARIN HEPSİ AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNÜYO MESELA SEN OYUNA BAŞALRKEN ADAMA VURUYOSAN ADAMDA SANA KILIÇ BULUP FOKUSLANIYO OLAY BU