yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Putty kaçıncı küme ? Ve kümeler sadece bir raundlukmu yoksa oyun içi rank sistemimi öyle ?Öyle zaten[DOUBLEPOST=1420558938,1420558908][/DOUBLEPOST]
seviye atladıkça küme küme atladıkça silah .
Putty kaçıncı küme ? Ve kümeler sadece bir raundlukmu yoksa oyun içi rank sistemimi öyle ?Öyle zaten[DOUBLEPOST=1420558938,1420558908][/DOUBLEPOST]
seviye atladıkça küme küme atladıkça silah .
Max Paynedeki yavaş çekim olayıaçıklarsan belki.
minecrafta göre imkansızMax Paynedeki yavaş çekim olayı
kırılan kapılar ı geç :/ yapışkan bomba var. araç sunucu büyüyünce eklenebilir teşekkürler[DOUBLEPOST=1420560377,1420560298][/DOUBLEPOST]Kırılan kapılar,yapışkan bomba vs olabilir hatta harita büyük olacaksa araçta koyulabilir
seviye 75. e (DEMIR KUME I) e koydum puttyı cunku cok guclu kümeler oyun içi rankPutty kaçıncı küme ? Ve kümeler sadece bir raundlukmu yoksa oyun içi rank sistemimi öyle ?
Seviye atlama zorluğu kolay çünkü seviyeler ve ödüller her sezon(1 ay sürer) sıfırlanır ve adam öldürerek seviye atlıyorsunuz.Peki seviye atlamanın zorluğu ne kadar adam öldürme sayısına göre mi
Iı öyle bir şey olmasın tam bir kanser o. Seviye atlamak zor olsun ve seviyeler sıfırlanmasın.Seviye atlama zorluğu kolay çünkü seviyeler ve ödüller her sezon(1 ay sürer) sıfırlanır ve adam öldürerek seviye atlıyorsunuz.
+1Iı öyle bir şey olmasın tam bir kanser o. Seviye atlamak zor olsun ve seviyeler sıfırlanmasın.
Iı öyle bir şey olmasın tam bir kanser o. Seviye atlamak zor olsun ve seviyeler sıfırlanmasın.
Tavsiyelerinizi uyguladım teşekkürler. Sunucu seviye atlama sistemi 1.0 dan 5.0 e çekildi yani:
Peki , bakalım seni nasıl trollüyebilirim ?Tavsiyelerinizi uyguladım teşekkürler. Sunucu seviye atlama sistemi 1.0 dan 5.0 e çekildi yani:
Seviye atlamak için adam 5 kill alıyorsa şimdi 25 kill alması lazım![]()
delete "putty" item on yolomanPeki , bakalım seni nasıl trollüyebilirim ?
Eğer dediklerini cidden yaptıysan sunucuyu patlatmak için yemem içmem uyumam gece gündüz çalışırım , bir şeye inat ettimmi bırakmam.delete "putty" item on yoloman
Cidden yapmasam niye uğraşayım bu arada "patlatmak" ne ?Eğer dediklerini cidden yaptıysan sunucuyu patlatmak için yemem içmem uyumam gece gündüz çalışırım , bir şeye inat ettimmi bırakmam.