Benim 25 mbps .sUlan videou açarken 1080p deneyim dedim 360p sınırmış 16mbps test etcektim(hava atıyır)
Beyin yetersizliği insana her şeyi yaptırabilir*
Ehehe dert etme bu aralar çok havalandı bize de atar yapıyor eheh
Yorumsuz....
Sabah 2 de kalk,direk Celal'e çizim yap,banner yapamıyorum,ps m yok.TeamViewer yükledim lisansı bitmiş.5'e kadar ona uğraş.Sonra da Celal'in attığı bir program yüzünden bilgisayarımın içine edilsin.Oh ne güzel.Siz de çıldırmaz mısın ? Bence çıldırırsınız.
Hayır çıldırmam canım, insan, karşısındakinim de insan olduğunun farkına varmalı.Sabah 2 de kalk,direk Celal'e çizim yap,banner yapamıyorum,ps m yok.TeamViewer yükledim lisansı bitmiş.5'e kadar ona uğraş.Sonra da Celal'in attığı bir program yüzünden bilgisayarımın içine edilsin.Oh ne güzel.Siz de çıldırmaz mısın ? Bence çıldırırsınız.
Ben ona zaten büyük bir küfür etmedim.Karşılığında Skype'tan "o*ç" mesajını aldım.Hayır çıldırmam canım, insan, karşısındakinim de insan olduğunun farkına varmalı.
Çünkü gmail hesabımı çaldın hesapta telefon numaram kayıtlı olmasaydı belki hala alamamıştım şu an.Ben ona zaten büyük bir küfür etmedim.Karşılığında Skype'tan "o*ç" mesajını aldım.
Senin hesabını çalabileceğimi mi düşünüyorsun ? Ben heçkır mıyım ?Çünkü gmail hesabımı çaldın hesapta telefon numaram kayıtlı olmasaydı belki hala alamamıştım şu an.
Zaten yorumundan bunu yardım için değil de bir yük görüp yaptığın belli oluyor. Bilgisayarımın içine edildi falan diyorsun da basit bir hata sadece. Çıldırır mıyım ? Hayır.[DOUBLEPOST=1420663085,1420663040][/DOUBLEPOST]Sabah 2 de kalk,direk Celal'e çizim yap,banner yapamıyorum,ps m yok.TeamViewer yükledim lisansı bitmiş.5'e kadar ona uğraş.Sonra da Celal'in attığı bir program yüzünden bilgisayarımın içine edilsin.Oh ne güzel.Siz de çıldırmaz mısın ? Bence çıldırırsınız.
Katılıyorum.Hayır çıldırmam canım, insan, karşısındakinim de insan olduğunun farkına varmalı.
Ben yardım için yapıyorum.Dün 2 kişi daha istedi yaptım.Yük gibi görseydim aman boşver der yatardım ^^Zaten yorumundan bunu yardım için değil de bir yük görüp yaptığın belli oluyor. Bilgisayarımın içine edildi falan diyorsun da basit bir hata sadece. Çıldırır mıyım ? Hayır.
O zaman yaptığın şeyden şikayet etmeyeceksin ve ; küfür etmenin veya hakaret etmenin veya youtube hesabını çalmanın bir nedeni olarak göstermeyeceksin. NoktaBen yardım için yapıyorum.Dün 2 kişi daha istedi yaptım.Yük gibi görseydim aman boşver der yatardım ^^
Küfür etmedim buna @cbg2002'de dahil.Hakaret dahi etmedim.Youtube hesabını çalmadım.Sonra geri verecektim.Yeni hesabı ne yapayım ben.Getirin Pew'i heçkleyim.O zaman yaptığın şeyden şikayet etmeyeceksin ve ; küfür etmenin veya hakaret etmenin veya youtube hesabını çalmanın bir nedeni olarak göstermeyeceksin. Nokta
Çelişkili konuşuyorsun maalesef. Neyse zaten videoda gösterilen üsluptan ne derece arkadaş olduğunuz (ve birkaç şey) ortada. İyi forumlarYoutube hesabını çalmadım.Sonra geri verecektim.Yeni hesabı ne yapayım ben.Getirin Pew'i heçkleyim.