Kimseye Güvenmeyin

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
360p De Okuyamıyoruz Ya Yazıları At Yada 720p Yükle :p

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bana egolu falan diyordu ya .. neyse
Arkadaşlarınızı iyi seçin. Konuşma şekline bakarsan zaten emir kipli konuşuyor sanki seni kullanıyor senle dalga geçiyor gibi
ve
" herkesi kendiniz gibi görmeyin. Herkesin farklı farklı karakterleri vardır. Herkese güvenilmez . "​
Yalnızca kendine ve sana ihanet etmeyecek birine güven.
En azından bunu erkenden tecrübe edinmiş oldun..
İyi forumlar :)

(bize sadece olayın bir yüzünü gösterdiğin için sadece bir yüzünden yorum yapabiliyoruz bu arada)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyin yetersizliği insana her şeyi yaptırabilir*

Ehehe dert etme bu aralar çok havalandı bize de atar yapıyor eheh

Sabah 2 de kalk,direk Celal'e çizim yap,banner yapamıyorum,ps m yok.TeamViewer yükledim lisansı bitmiş.5'e kadar ona uğraş.Sonra da Celal'in attığı bir program yüzünden bilgisayarımın içine edilsin.Oh ne güzel.Siz de çıldırmaz mısın ? Bence çıldırırsınız.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Sabah 2 de kalk,direk Celal'e çizim yap,banner yapamıyorum,ps m yok.TeamViewer yükledim lisansı bitmiş.5'e kadar ona uğraş.Sonra da Celal'in attığı bir program yüzünden bilgisayarımın içine edilsin.Oh ne güzel.Siz de çıldırmaz mısın ? Bence çıldırırsınız.
Hayır çıldırmam canım, insan, karşısındakinim de insan olduğunun farkına varmalı.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü gmail hesabımı çaldın hesapta telefon numaram kayıtlı olmasaydı belki hala alamamıştım şu an.
Senin hesabını çalabileceğimi mi düşünüyorsun ? Ben heçkır mıyım ?
5 aboneli yeni kanalı ne yapayım :D
Heçiklesem heçiklesem Pew'i heçiklerim :D

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Zaten yorumundan bunu yardım için değil de bir yük görüp yaptığın belli oluyor. Bilgisayarımın içine edildi falan diyorsun da basit bir hata sadece. Çıldırır mıyım ? Hayır.[DOUBLEPOST=1420663085,1420663040][/DOUBLEPOST]
Hayır çıldırmam canım, insan, karşısındakinim de insan olduğunun farkına varmalı.
Katılıyorum.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten yorumundan bunu yardım için değil de bir yük görüp yaptığın belli oluyor. Bilgisayarımın içine edildi falan diyorsun da basit bir hata sadece. Çıldırır mıyım ? Hayır.
Ben yardım için yapıyorum.Dün 2 kişi daha istedi yaptım.Yük gibi görseydim aman boşver der yatardım ^^

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman yaptığın şeyden şikayet etmeyeceksin ve ; küfür etmenin veya hakaret etmenin veya youtube hesabını çalmanın bir nedeni olarak göstermeyeceksin. Nokta
Küfür etmedim buna @cbg2002'de dahil.Hakaret dahi etmedim.Youtube hesabını çalmadım.Sonra geri verecektim.Yeni hesabı ne yapayım ben.Getirin Pew'i heçkleyim.