STEAM REZILLIGI - STEAM ULTRA HACK KORUMASI - ENVANTERIMI CALMISLAR!

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Arkadaşlar 2 gündür cs go oynamıyordum bu gün girdim. Sonra bi baktım o kadar silah skinim yok.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu arkadaş bu mahluk bütün envanterimi çalmış. Envanter geçmişine bi baktım bütün skinleri "HAVA" ile takas etmiş. Yani yokluk ile. YA YEMIN EDIYORUM REZILLIK. NEYMIS EFENDIM steam KORUMASIYMIŞ FELANMIŞ FILANMIŞ. ADAMLA HERHANGI BIR ALAKAM YOK. YA ARKADASLAR SU SS E BI BAKARMISINIZ ?

HERKES GORSUN REZILLIGI. BI GERI***LI ARKADASIMIZ TARAFINDAN BILE BOYLE SEYLER YAPILABILIYOR. ORDAKI HER SEY 20 TL DEN ASSAGI OLMAZ.

En iyi cevaplar
0
bazı arkadaşlarım vardı böyle link atıyolardı ona tıklayınca hesabın ona mı ne geçiyodu yada ona benzer bir şey vardı herhangi bi linke felan mı tıkladın

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Olsun. Birsürü hava kazandın.
Ben burda derdime yanıyorum sen hala burda gereksizlilik yapıyorsun.
Envanterini gizli yapmalıydın. Bunun gibilere açık hedefsin şu an
Şu anlığına Steam'de 6,659,988 kullanıcı var. Niye ben ? 6,659,988 kişi de öyle yapsın.
[DOUBLEPOST=1421680088,1421680037][/DOUBLEPOST]
bazı arkadaşlarım vardı böyle link atıyolardı ona tıklayınca hesabın ona mı ne geçiyodu yada ona benzer bir şey vardı herhangi bi linke felan mı tıkladın
Ne link, ne ek dosya adamın kullanıcı adı geçmişine baktım hiç alakam yok. Hiç görüştüğümüde hatırlamıyorum. Ne istiyorki bi anlasam ;(

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Bende AWP - Safari Ağı görevde kullanılmış (en dandik) ve 2 - 3 iskambil oyun kartları varken neyini beğenmiş olabilir ?

En iyi cevaplar
0
Ben burda derdime yanıyorum sen hala burda gereksizlilik yapıyorsun.

Şu anlığına Steam'de 6,659,988 kullanıcı var. Niye ben ? 6,659,988 kişi de öyle yapsın.
[DOUBLEPOST=1421680088,1421680037][/DOUBLEPOST]
Ne link, ne ek dosya adamın kullanıcı adı geçmişine baktım hiç alakam yok. Hiç görüştüğümüde hatırlamıyorum. Ne istiyorki bi anlasam ;(
ilgiç :/

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
20 lira civarı diyordun ya
Bu en dandiği 1 liraya yakın bir fiyatı var. Ucuza almıştım.
Edit: Değerlilik bakımından yani üstünde çizikler felan var. Bayağı eski gibi. Hani nasıl bir eşyayı kullanıp 3 - 4 kere kullanırsan çizilir bu da o mantıkta.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Sen onu boşver ben az kalsın ak-47 emerald pinstripe + m4a1 guardian mw'yi kaybediyordum takasda yaptıkları bi trick yüzünden :D toplam değerleri 30 lira
Yemin ediyorum böyle ünlü bir şirketten afedersiniz ama böyle mallık beklemezdim...

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu tür kişiler türedi steame hiç bi linke basmadan falan anında envanteri sömürüyorlar ticket at adamlar ban yer bide bu tek sana olmamış bugün karşılaştığım 5. kişisin yani

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Bu tür kişiler türedi steame hiç bi linke basmadan falan anında envanteri sömürüyorlar ticket at adamlar ban yer bide bu tek sana olmamış bugün karşılaştığım 5. kişisin yani
Ya şimdi oyun bir teknoloji alt ürünüdür. Önemsenmez, sadece eğlenmek için kullanılır. Benim derdim Envanter değil, 20 TL (TOPLAM ENVANTER bkz. @UpFall) değil, böyle kos koca bir şirketin tırnağı olamayacak kadar hatta ve hatta bir insanında tırnağı olamayacak kadar sefillerin böyle işler yapması. Bu o adamın suçu değil VALVE denilen şirketin suçu. Böyle bir hata olmasaydı adamda bunu yapmazdı, yapamazdı. Ama durum şu 20 TL fiyatın çöpe gitmesini istemiyorum. Hayır onuda geçtim CS:GO başarımlarım bile yok.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
o senin suçun böyle link atanlara güvenme antivirüs indir ve tarat hala virüs vardır.. ve linklere tıklama

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ya şimdi oyun bir teknoloji alt ürünüdür. Önemsenmez, sadece eğlenmek için kullanılır. Benim derdim Envanter değil, 20 TL (TOPLAM ENVANTER bkz. @UpFall) değil, böyle kos koca bir şirketin tırnağı olamayacak kadar hatta ve hatta bir insanında tırnağı olamayacak kadar sefillerin böyle işler yapması. Bu o adamın suçu değil VALVE denilen şirketin suçu. Böyle bir hata olmasaydı adamda bunu yapmazdı, yapamazdı. Ama durum şu 20 TL fiyatın çöpe gitmesini istemiyorum. Hayır onuda geçtim CS:GO başarımlarım bile yok.
Zaten adam onları pazarlık için kullanıyordum muhtemelen, ben jb sunucusunda 500 TL ve 180 TL 'lik bıçağını çaldıran bir çocuk gördüm 500 TL 'yi çaldırdı sonra 180 TL kutudan çıktı onuda çaldırdı. Umutsuz vaka *-*