STEAM REZILLIGI - STEAM ULTRA HACK KORUMASI - ENVANTERIMI CALMISLAR!

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Cs go başarımını çalacak değil ya :D Belki hesabı falan sıfırlamışsındır. Yada 3. parti sitelerden riskli birine giriş yapmışındır.
Şuradaki ss i görmedin galiba BoomHeadshot benim ve ben takası bilmediğim, görmediğim, kabul etmediğim halde bunun gerçekleşmesi ve bütün başarımların felan silinmesi.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şuradaki ss i görmedin galiba BoomHeadshot benim ve ben takası bilmediğim, görmediğim, kabul etmediğim halde bunun gerçekleşmesi ve bütün başarımların felan silinmesi.

başarımı sam.game ile düzeltirsinde bu itemleri geri düzeltemezsin yazık iyi silahlar varmış :/ böyle adamlar günde 2.000$ kazanıyormuş

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Arkadaşlar teşekkürler bide şunu ekleyivereyim.
BoomHeadshot: Hey man. Check This Program Out! It worked for me but I have no f***** expensive items...
Arkadaşlarım sürekli şikayet edip duruyordu. Dediğim gibi
HIC BIR EK DOSYA, LINK V.B SEYLERI YAPMAMAMA RAGMEN BOYLE SEYLER OLUYOR. HESABIMIN SIFRESINI HIC KIMSEYE VERMEDIM.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Yav başarımlarını sildiyse mutlaka senin hesabına giriş yapmıştır bence. Ama ilk günden nasıl takas yapacak 1 hafta bekleme süresü var.
Hesabıma girmesi için gmailime bir kod gelmesi lazım. Her hangi bir kod gelmedi ?

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar teşekkürler bide şunu ekleyivereyim.
BoomHeadshot: Hey man. Check This Program Out! It worked for me but I have no f***** expensive items...
Arkadaşlarım sürekli şikayet edip duruyordu. Dediğim gibi
HIC BIR EK DOSYA, LINK V.B SEYLERI YAPMAMAMA RAGMEN BOYLE SEYLER OLUYOR. HESABIMIN SIFRESINI HIC KIMSEYE VERMEDIM.

Bunlara vac ban falan gelmiyormuki ya

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Steam'a mesaj atsan her şey geri gelecek burda sitem yapıyorsun hala