MegaCrafter
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Konu Kapanabilir Sorun çözülmüştür 
Son düzenleme:
Bildiğim herkesi çağırdım işte napiyimBu konuda bilgim yok benim, bana umut bağlama..
Hemen konuyu terketme ya biraz etiketleri okuTek anladğım minecraft başlatılırken bir hata oldujava.lang düz mntk language(dil desek) hmm ne desem boş cahalım
Hata sadece loglar kısmında çıkıyor. Hata dosyasına bakıcam birazdan. Crash-report kısmınatek hata bu mu yoksa hata dosyası verdi mi crash.txt gibi
Az önce çözdüm benÇok alakasız bir sıralama kullanmıyorlarsa her şey ayarlandıktan sonra launchminecraft() çağrılıp pencerenin açılması gerekli o kısımda hata oluyor yani sorun modda nasıl çözüleceğini bilmiyorum mod yapımcısına söyle istersen![]()
Dostum +1 veriyorum. ÇALIŞTI!!!!! SAĞOLL!!!! Seni takip edicem likelicem napıcam bilmiyom artık iyi olan herşeyi yapıcam seni iyi biri olduğun için report edicem artık naparsam yaAz önce çözdüm ben@MegaCrafter
Hemen sana da vereyim çözümü:
Ayarlar bölümünde minecraft java parametrelerine şunu ekle:
-Duser.language=en -Duser.country=US
Çözüldüğüne sevindim. Yabancı kaynakları araştırırken buldum. Bir youtube videosunda. Linkini bulursam atarım o kişiye de teşekkür etDostum +1 veriyorum. ÇALIŞTI!!!!! SAĞOLL!!!! Seni takip edicem likelicem napıcam bilmiyom artık iyi olan herşeyi yapıcam seni iyi biri olduğun için report edicem artık naparsam ya![]()
Veee geri bozulduÇözüldüğüne sevindim. Yabancı kaynakları araştırırken buldum. Bir youtube videosunda. Linkini bulursam atarım o kişiye de teşekkür et![]()
Veee geri bozulduFTB beni istemiyor ya
![]()
FTB hiçbir şekilde çalışmıyor şimdi server olarak deniyecem çalışmassa bu sevdayı bırakırımBen de gün boyu uğraştım ftb için. Gerçekten boğuştum yani ftb ile.