ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Tek anladğım minecraft başlatılırken bir hata oldu :D java.lang düz mntk language(dil desek) hmm ne desem boş cahalım

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Yanlız değilsin :( Benim direwolf'um da açılmıyor. Hem 1.6.4 hem de 1.7.10'da aynı sorunu alıyorum.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Çok alakasız bir sıralama kullanmıyorlarsa her şey ayarlandıktan sonra launchminecraft() çağrılıp pencerenin açılması gerekli o kısımda hata oluyor yani sorun modda nasıl çözüleceğini bilmiyorum mod yapımcısına söyle istersen :(

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Çok alakasız bir sıralama kullanmıyorlarsa her şey ayarlandıktan sonra launchminecraft() çağrılıp pencerenin açılması gerekli o kısımda hata oluyor yani sorun modda nasıl çözüleceğini bilmiyorum mod yapımcısına söyle istersen :(
Az önce çözdüm ben :D @MegaCrafter
Hemen sana da vereyim çözümü:
Ayarlar bölümünde minecraft java parametrelerine şunu ekle:
-Duser.language=en -Duser.country=US

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Az önce çözdüm ben :D @MegaCrafter
Hemen sana da vereyim çözümü:
Ayarlar bölümünde minecraft java parametrelerine şunu ekle:
-Duser.language=en -Duser.country=US
Dostum +1 veriyorum. ÇALIŞTI!!!!! SAĞOLL!!!! Seni takip edicem likelicem napıcam bilmiyom artık iyi olan herşeyi yapıcam seni iyi biri olduğun için report edicem artık naparsam ya :D

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Dostum +1 veriyorum. ÇALIŞTI!!!!! SAĞOLL!!!! Seni takip edicem likelicem napıcam bilmiyom artık iyi olan herşeyi yapıcam seni iyi biri olduğun için report edicem artık naparsam ya :D
Çözüldüğüne sevindim. Yabancı kaynakları araştırırken buldum. Bir youtube videosunda. Linkini bulursam atarım o kişiye de teşekkür et :D