Sonic.EXE'yi Görseydiniz Ne Yapardınız?

Kamerada Sonic.exe'yi gördünüz, sonra karşınıza Sonic.exe çıktı. Ne yaparsınız?

• Kaçardım. (Sonic.exe ışıktan bile daha hızlıdır.)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
sonic.exe uzayabilir. 15 metreye kadar büyür. Ölümsüz olanları bile yiyebiliyor ayrıca. Ağzı zaten 2 metre. Kırmızı kardeş, kaçmaya başla. Anladı, seni yakalayıp yedi. Tatlı olarak da Neuer ve Neymarı yedi.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Allaha Sığınırım :p

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonic.exe dövülemez, ve 2 saniyede seni de yer. Tatlı olarak da Ronaldo ve Cavaniyi yer. Ve geğirir.

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önce selam verirdim daha sonra Allah razı olsun senden Sonic gel hadi şu malikanenin kasasını beraber açalım bütün paraları alalım.Polislere ben kamera kayıtlarını göstereyim sonici tutuklasınalr biz beraber gidelim Las Vegasa hayatımızı yaşayalım.Hiç istememişmiydin sende ünlü kumarhanelerde Sonic gibi altın heykelinin bulunmasını falan? Artık mümkün koçum Amy'i bile ayarlarsın Evellallah hadi hazırlan gidelim.
--No Problem--

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önce selam verirdim daha sonra Allah razı olsun senden Sonic gel hadi şu malikanenin kasasını beraber açalım bütün paraları alalım.Polislere ben kamera kayıtlarını göstereyim sonici tutuklasınalr biz beraber gidelim Las Vegasa hayatımızı yaşayalım.Hiç istememişmiydin sende ünlü kumarhanelerde Sonic gibi altın heykelinin bulunmasını falan? Artık mümkün k**um Amy'i bile ayarlarsın Evellallah hadi hazırlan gidelim.
--No Problem--
--Problem Is Here ! Problem Is Behind You...--