I
Iskefiyeli18
Ziyaretçi
Bir şey sormak istiyorum. Modeller ve dokular hazır mı, yoksa sen mi yaptın? Ağaç modeli tanıdık geldi de.. Dokular da tanıdık geldi nedense.
ilk indirişimde benimde öyle oldu dosyalar eksik çıktı ama 2 cide tam yüklendi açıldı 1 klasör 1 exe 1 pdb dosyası varBakayım dedim açtım crash verdi
System commiti tanıyamadı*
Haliyle oyunun ana menüsü bile açılamadı*
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Gerçi 128 mb ekran kartı ile ne düşünüyorsam![]()
Unity'nin kendi ağacı dedi ._.Bir şey sormak istiyorum. Modeller ve dokular hazır mı, yoksa sen mi yaptın? Ağaç modeli tanıdık geldi de.. Dokular da tanıdık geldi nedense.
O zaman pek başarılı bir proje olacağını düşünmüyorum. Zaten bir kişiyle oyun yapmak saçmalıktır bana göre.Unity'nin kendi ağacı dedi ._.
:/ Heves işi bunlar bir süre sonra sıkılıp devam etmiyorsun :/O zaman pek başarılı bir proje olacağını düşünmüyorum. Zaten bir kişiyle oyun yapmak saçmalıktır bana göre.
ilk indirişimde benimde öyle oldu dosyalar eksik çıktı ama 2 cide tam yüklendi açıldı 1 klasör 1 exe 1 pdb dosyası var
unturned nasıl başarılıysa buda belki olur unturnedi 16 yaşında birisi yapmış ekip yokO zaman pek başarılı bir proje olacağını düşünmüyorum. Zaten bir kişiyle oyun yapmak saçmalıktır bana göre.
Adam bir oyundan ilham alarak yapmış. Burda :/ Eğer yardımcı almazsa başarılı olamayacağını düşünüyorum.unturned nasıl başarılıysa buda belki olur unturnedi 16 yaşında birisi yapmış ekip yok
Ama Unturned'da modeller alıntı değil basit, hikaye falan gerektirmiyor ve basit bir sistemi var. Bu arkadaş ise GTA tarzı bir oyun yapacağını söylemiş.unturned nasıl başarılıysa buda belki olur unturnedi 16 yaşında birisi yapmış ekip yok
o zaman işler değişir[DOUBLEPOST=1422199030,1422198960][/DOUBLEPOST]gta v bile 1 yıl mı 2 yıl falan sürmüş oda ekip var sen yaparsan 10 yıl falan sürerAma Unturned'da modeller alıntı değil basit, hikaye falan gerektirmiyor ve basit bir sistemi var. Bu arkadaş ise GTA tarzı bir oyun yapacağını söylemiş.
Adamo zaman işler değişir[DOUBLEPOST=1422199030,1422198960][/DOUBLEPOST]gta v bile 1 yıl mı 2 yıl falan sürmüş oda ekip var sen yaparsan 10 yıl falan sürer
(birde manevi destek verin yoksa hiç yapamaz)
tarzı diyorsun dikkat etAdam gta 5 yapıcağım demedi ki. GTA tarzı bir oyun yapmak istiyormuş .
fps ise call of duty gibi yapAslında ben fikir gelmesse GTA tarzı, o da olmassa fps bir oyun yapacağımı demiştim. Hala aklımda oyun fikri yok.